noodles volos banner

Πρόβα τζενεράλε με Απόλλωνα Σμύρνης για τον Ολυμπιακό Β.

 

Το δυνατότερο φιλικό του μέχρι στιγμής δίνει αύριο Σάββατο στις 18.00 ο Ολυμπιακός Βόλου απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης στο Πανθεσσαλικό, που θα αποτελέσει ταυτόχρονα και την πρόβα τζενεράλε για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, εφόσον αυτό ξεκινήσει κανονικά στις 11 Σεπτεμβρίου.

Και λέμε το δυνατότερο, καθώς μπορεί οι ερυθρόλευκοι να φιλοξένησαν πριν το βασικό στάδιο προετοιμασίας τη Βέροια της Σούπερ Λιγκ, αλλά τότε ρόστερ της αντιπάλου ήταν υπό διαμόρφωση και στην πορεία εμπλουτίστηκε με πολλούς νέους παίκτες. Τώρα ο Απόλλωνας έρχεται στον Βόλο πλήρης, έχοντας πετύχει εντυπωσιακές εκτός έδρας φιλικές νίκες απέναντι σε Πανιώνιο και ΑΕΚ με 1-2 και 1-3 αντίστοιχα και κυρίως ξεκινά από την ίδια αφετηρία, που ξεκίνησε και πέρσι, άσχετα αν δεν τα κατάφερε, δηλαδή ως ένα από τα φαβορί για άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, έχοντας πραγματοποιήσει πολλές δυνατές μεταγραφές.

Συγκεκριμένα στην ομάδα του Δημήτρη Σπανού έχουν έρθει οι Διονύσης Χιώτης (Τρίκαλα), Γιώργος Γεωργακόπουλος (Παναρκαδικός), Γιώργος Βαλεριάνος (Πλατανιάς), Γιώργος Ντάσιος (Λαμία), Μανώλης Αλιατίδης (Κοζάνη), Λάμπρος Καμαρινόπουλος (προωθήθηκε από την Κ19), Σίμος Ρουμπουλάκου (Παναιτωλικός), Ντιέγκο Ρομάνο (Ηρακλής), Νίκος Πουρτουλίδης (Ηρακλής), Αντώνης Τσιάρας (Πανθρακικός), Νίκος Τρίγκας (Παναχαϊκή), Πασχάλης Κάσσος (Ηρακλής), Δημήτρης Διαμαντόπουλος (Αγροτικός Αστέρας), Αλέξανδρος Περογαμβράκης (ΟΦΗ), Σάββας Σιατραβάνης (Λαμία), Αρμάντο Γκούφας (Παναιγιάλειος), Χρήστος Τζάνης (Πανθρακικός), Αντώνης Πετρόπουλος (Μπάρι)

Από την άλλη αποχώρησαν οι Δημήτρης Ταΐρης (ΑΕΛ Καλλονής), Μανώλης Αποστολίδης (Αχαρναϊκός), Στέργιος Ψιάνος (ελεύθερος), Γιάννης Λίτσης (Χανιά), Χρήστος Πιπίνης (ελεύθερος), Νίκος Μπουτζίκος (Αγροτικός Αστέρας), Παναγιώτης Αρναούτογλου (ΑΕΛ Καλλονής), Βαγγέλης Γκότοβος (Αγροτικός Αστέρας), Παναγιώτης Λαγός (ελεύθερος), Τάσος Ρουσάκης (Εργοτέλης), Λάμπρος Πολίτης (ΑΟ Χαλκίς), Τζόναθαν Παρπέξ (ελεύθερος), Δημήτρης Σουνάς (Μονόπολι 1966), Άντονι Φατιόν (ΑΕΛ), Στέλιος Κρητικός (ελεύθερος), Πάολο Φαρινόλα (ΑΕ Κηφισιάς), Γιώργος Μπουντόπουλος (ΑΕ Σπάρτη), Ρουσλάν Φομίν (ελεύθερος), Ανρί Καμαρά (ελεύθερος), Χρήστος Τζιώρας (ελεύθερος).

Χωρίς Δ. Κόκκα και Ζώνα

Να σημειωθεί ότι αύριο η τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού δε θα έχει στη διάθεσή της τους τραυματίες Δήμο Κόκκα και Ζώνα, ενώ όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι να αγωνιστούν.

Γενικώς, οι παίκτες του Ολυμπιακού Β. έχουν δείξει μέχρι στιγμής στα φιλικά με τις ομάδες ανώτερης κατηγορίας ότι έχουν μεγαλύτερο κίνητρο και κυρίως ευνοούνται από τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων, που έρχονται να παίξουν ποδόσφαιρο κι έτσι ξεδιπλώνουν και οι ίδιοι τα δικά τους ποιοτικά στοιχεία με μεγαλύτερη ευκολία.

Σίγουρα, το αυριανό τεστ διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα στο ότι είναι το θεωρητικά τελευταίο πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι με τον Αστέρα Πετριτή για την πρεμιέρα του 2ου ομίλου και ο Π. Τζαναβάρας θέλει να δει το βασικό σχήμα του κι αυτό πολύ πιθανόν να σημαίνει ότι θα περιοριστούν και οι αλλαγές που θα κάνει κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης

Τα στοιχεία ενός πολύ τεχνίτη ποδοσφαιριστή, που μπορεί να αγωνιστεί τόσο στον άξονα όσο και στα άκρα τη μεσοεπιθετικής γραμμής δείχνει μέχρι στιγμής στις προπονήσεις ο Γρηγόρης Ευθυμιάδης, που αποτελεί το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα. Το αν πάντως θα πάρει χρόνο συμμετοχής αύριο είναι αμφίβολο και θα φανεί το απόγευμα.

10 ευρώ η είσοδος

Στα εκδοτήρια του Πανθεσσαλικού Σταδίου για το φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα διατίθενται κουπόνια για την οικονομική ενίσχυση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 αξίας 10€, ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 15 ετών (με τη συνοδεία κηδεμόνα)  θα εισέρχονται δωρεάν.

Οι φίλαθλοι θα προμηθεύονται τα κουπόνια από τις 17:00 έως και την έναρξη του φιλικού αγώνα, ενώ η είσοδος θα πραγματοποιηθεί από τη δεύτερη πεζογέφυρα. Να σημειωθεί πως τα εισιτήρια διαρκείας ισχύουν και για τα φιλικά παιχνίδια του Ολυμπιακού Β.

Last modified onSaturday, 03 September 2016 14:42