noodles volos banner

Φιλική ισοπαλία ανάμεσα σε Πύρασο και Νίκη

Ο σκόρερ του Πυράσου Κατής με τον Τσιανάκα της Νίκης Ο σκόρερ του Πυράσου Κατής με τον Τσιανάκα της Νίκης

Φιλική ισοπαλία στην Αγχίαλο ανάμεσα σε Πύρασο και Νίκη Β. με σκορ 1-1 είχαμε το απόγευμα της Τετάρτης, με τους φιλοξενούμενους να παρατάσσονται με πολλούς νεαρούς (ανάμεσά τους τους Δαμάσκο και Δημουλά των Νέων Αθλητών) συν τους Αργύρη και Νάκα, που απλώς προπονούνται με τη Νίκη. Το φιλικό ήταν προπονητικού χαρακτήρα και διεξήχθη σε δύο 40λεπτα, με τους φιλοξενούμενους να προηγούνται με τον Τσιουρέλη στο 24’ και τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν με τον Κατή στο 72΄.

Ο Πύρασος είχε τον Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε στην εστία, τον αδερφό του Ερρίκο στα αριστερά της άμυνας και στην αντίθετη πλευρά τον Ρουκά. Αυτούς πλαισίωναν οι στόπερ Μπασδάνης και Στεφανής. Μαλισιόβας, Κοτζαθανάσης και Κατής ήταν οι τρεις στο κέντρο που κινούνταν στον άξονα και στα πλάγια οι Σφάκας και Μπέικος, με τον Σιώμο κλασικό προωθημένο.

Η Νίκη ξεκίνησε με τον Ράπτη κάτω από τα δοκάρια, τον Τσιανάκα στα δεξιά της άμυνας και τον Δαμάσκος στ’ αριστερά, του Σφονδυλιά και Αργύρη στο κέντρο αυτής, ενώ ο Αλεξανδρής ήταν ο κλασικός κόφτης, έχοντας μπροστά τους τους Μέτσε και Τσιουρέλη. Ακραίοι μεσοπιθετικοί ήταν οι Κόλα (δεξιά) και Γκάμπας (αριστερά), ενώ ο Νάκας ήταν ο φορ.

 DSC4147

Στο 4’ ο Νάκας σούταρε από το ύψος της περιοχής και ο Βαν Ντε Γουΐχε μπλόκαρε, ενώ σημαντική ήταν η ευκαιρία του Πυράσου στο 12’: ο Μπασδάνης μετά από εκτέλεση κόρνερ προσπάθησε να σκοράρει από τη μικρή περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυνόμενο της Νίκης και πέρασε κόρνερ λίγο πάνω από το οριζόντιο.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μαλισιόβας είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ η Νίκη απάντησε με τον ίδιο τρόπο στο 23’. Ο Νάκας εκμεταλλεύτηκε την μπαλιά του Αργύρη μετά από φάση διαρκείας και με το κεφάλι έστειλε την μπάλα στην οριζόντια δοκό. Η φάση όμως δεν τελείωσε και στην εξέλιξή της με τη συμπλήρωση 24 λεπτών αγώνα, ο Γκάμπας σέντραρε από τα αριστερά και ο Τσιουρέλης με καρφωτή κεφαλιά στο πίσω δοκάρι σκόραρε εναντίον της πρώην του ομάδας για το 0-1.

Ο Πύρασος προσπάθησε να ισοφαρίσει με τον φαλτσαριστό σουτ του Κατή αλλά δεν τα κατάφερε, καθώς ο εξτρέμ του Πυράσου μπορεί να σημάδεψε από θέση μέσα αριστερά την απέναντι γωνία, αλλά είδε την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Τέλος στο 40’ ο Βαν ντε Γουΐχε έδιωξε το φάουλ του Μέτσε.

Το δεύτερο μέρος δεν είχε τις φάσεις του πρώτου και οι παίκτες των δύο ομάδων αναλώθηκαν σε παιχνίδι κέντρου, που κάποιες φορές ήταν αρκετά δυναμικό. Στο 57’ μετά από κακή εκτέλεση πλαγίου άουτ προς τον Μπασδάνη, παρενεβλήθη ο Νάκας, που έκλεψε, αλλά στο τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε.  Στο 72’ διαμορφώθηκε το τελικό σκορ, με τον Μπούτλα να βγάζει βαθιά μπαλιά για τον Κατή, που βρέθηκε απέναντι από τον Ράπτη. Ο επιθετικός χαφ του Πυράσου κρέμασε τον αντίπαλό του από το ύψος της περιοχής και έφερε το ματς στα ίσια, χωρίς ν’ αλλάξει κάτι μέχρι το τέλος, αφού ο Αλεξανδρής στο 80’ σούταρε στο κέντρο της εστίας και ο Βαν ντε Γουΐχε απέκρουσε.

ΠΥΡΑΣΟΣ: Ντάριο Βαν ντε Γουΐχε, Ερρίκος  Βαν ντε Γουΐχε (55’ Κόκκαλης), Ρουκάς, Μπασδάνης, Στεφανής (46’ Τανάγιας), Μαλισιόβας, Κοτζαθανάσης, Κατής, Σφάκας (65’ Στεργίου), Μπέικος (59’ Μπούτλας), Σιώμος  (46’ Αντζούρης)

ΝΙΚΗ: Ράπτης, Τσιανάκας, Δαμάσκος, Σφονδυλιάς, Αργύρης, Αλεξανδρής, Μέτσε (72’ Δημουλάς), Τσιουρέλης, Κόλα (63’ Σιώμος), Γκάμπας, Νάκας

 DSC4203

Αλεξανδρής και Σφάκας σε μονομαχία τους στο φιλικό της Τετάρτης 

 

 

 

 

 

Last modified onThursday, 01 September 2016 03:50