noodles volos banner

Νίκη και στο... Stamford Bridge!

Μία απίστευτη φωτογραφία, με οπαδό της Τσέλσι να φωτογραφίζεται, κρατώντας ένα κασκόλ της Νίκης Βόλου στις κερκίδες του Stamford Bridge, κατά το χθεσινό παιχνίδι της ομάδας του Λονδίνου με αντίπαλο την Μπέρνλι, κυκλοφορεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο και κάνει... "πάταγο"!

Ποια είναι, όμως, η ιστορία που κρύβεται πίσω από τη φωτογραφία που προσέλκυσε περίπου 4.150 άτομα, σε ομάδα στο Facebook, μέσα σε 17(!) ώρες;

Η γυναίκα που βλέπετε στη φωτογραφία να κρατά το κασκόλ είναι η Bernadette Scully, φανατική οπαδός της Τσέλσι, η οποία εργαζόταν στην Ελλάδα, το καλοκαίρι που διανύουμε και σιγά - σιγά φεύγει. Κατά τη διαμονή της στη χώρα μας, συνεργάστηκε με τον γνωστό φίλαθλο της Νίκης και ραδιοφωνικό παραγωγό, Σπύρο Παπασταφίδα, με τους δύο να αναπτύσσουν μία πολύ καλή φιλία και, όπως κάθε παρέα, φρόντισαν να μοιραστούν τις ανησυχίες τους, σχετικά με τις αγαπημένες τους ομάδες.

Φεύγοντας από την Ελλάδα, η Bernadette έλαβε ως αναμνηστικό δώρο από τον κ. Παπασταφίδα ένα κασκόλ της Νίκης Βόλου, το οποίο "ταξίδεψε" στο Λονδίνο κι έφτασε στο γήπεδο της Τσέλσι, όπου απαθανατίστηκε στα χέρια του διευθυντικού στελέχους γνωστής εταιρίας τουρισμού στην Αγγλία. 

Φυσικά, το αποτέλεσμα μπορείτε να το δείτε μόνοι σας...

Last modified onMonday, 29 August 2016 00:26