noodles volos banner

Σε “βαρύ κλίμα” το φιλικό στο Βελεστίνο

Ρήγας και Ολυμπιακός αναμετρούνται σήμερα στο Δημοτικό Γήπεδο Βελεστίνου (18:00), με το αγωνιστικό μέρος της φιλικής αναμέτρησης να περνά σε δεύτερη μοίρα, λόγω του χθεσινού αιφνίδιου θανάτου του Γιώργου Καλόγηρου.

Η πόλη του Βελεστίνου θρηνεί για τον χαμό του πρώην προέδρου του Α.Σ. Ρήγα Φεραίου και, αδιαμφισβήτητα, το σημερινό φιλικό παιχνίδι του συλλόγου, κόντρα στους ερυθρόλευκους του Βόλου είναι η καταλληλότερη ευκαιρία, προκειμένου ο κόσμος της ομάδας να αποχαιρετήσει όπως του αρμόζει, έναν άνθρωπο που έχει υπηρετήσει με περίσσιο πάθος και θέληση το μαγνησιώτικο ποδόσφαιρο.

Στο στρατόπεδο των “μπλε”, αυτή η αναμέτρηση αποτελεί μία ακόμα αφορμή τιμής της μνήμης του Γιώργου Καλόγηρου, ο οποίος αγάπησε κι αγαπήθηκε από τον σύλλογο και τους ανθρώπους που βρίσκονταν γύρω του, όσο κανένας άλλος παράγοντας τα τελευταία χρόνια.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, που προφανώς δεν είναι αυτό που προέχει, οι προπονητές των δύο ομάδων έχουν μια καλή ευκαιρία να “τεστάρουν” τις δυνάμεις τους, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, όπου θα βρεθούν και πάλι αντίπαλοι. Από πλευράς Ολυμπιακού, μοναδική σίγουρη απουσία είναι αυτή του Ζώνα. Παράλληλα, ντεμπούτο θα κάνει ο Μπρίτος...

Last modified onSunday, 28 August 2016 15:10