noodles volos banner

Ολοκλήρωσε το "μπαμ" με Ιγκορ η Δόξα!

Η τελευταία κίνηση του Γιάννη Μπύρου ήταν το κερασάκι στην τούρτα, καθώς αποτέλεσε μια προσωπική κίνηση την οποία ολοκλήρωσε ο ίδιος χαρίζοντας στην φαρέτρα του Κώστα Βασιλακάκη ένα πραγματικά δυνατό όπλο.

Αφήνοντας την πιο δυνατή κίνηση του για το τέλος, ο μεγαλοχορηγός των «μαυραετών» έκανε για πολλοστή φορά πράξη την υπόσχεση για μια ομάδα δυνατή που να την χαίρεται ο κόσμος της Δράμας.

Είναι χαρακτηριστικό ότι πριν ξεκινήσει η διαπραγμάτευση – που μόνο διαπραγμάτευση δεν ήταν αφού κράτησε ελάχιστα λεπτά- ο μόνος άνετος στο τραπέζι ήταν ο μεγαλοχορηγός που δήλωνε στους αγχωμένους συνεργάτες του ότι «αν δεν αποκτηθεί ο συγκεκριμένος παίκτης θα βρούμε άλλον καλύτερο»!

Ο βραζιλιάνος επιθετικός ήρθε αργά χθες βράδυ από την Πορτογαλία στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, μετά από μια πολύ κοπιαστική πτήση, όπου τον περίμεναν οι απεσταλμένοι του Γιάννη Μπύρου και ο εκπρόσωπος του Κώστας Χαραλαμπίδης. Το ραντεβού του Ιγκορ ντε Σόουζα με τον Γιάννη Μπύρο ήταν λίγο πριν το μεσημέρι στα γραφεία του συλλόγου στην Δράμα, όπου μέσα σε ελάχιστο χρόνο έκλεισε η συμφωνία σε ότι είχε να κάνει με το οικονομικό και οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια. Προϋπόθεση όμως από την πλευρά του μεγαλοχορηγού ήταν πριν υπογραφούν τα συμφωνητικά να περάσει ο ποδοσφαιριστής από εργομετρικές εξετάσεις. Λίγα λεπτά μετά ο Ιγκόρ μαζί με τον γυμναστή της ομάδας της ομάδας πήγαν στο εργομετρικό κέντρο της Προσοτσάνης όπου του έγινε ο έλεγχος με ικανοποιητικά αποτελέσματα.

Πηγή: mikriliga.com