noodles volos banner

Επίσημα Παπαδήμας στη Νίκη, στην έξοδο (;) ο Χολέβας

Διευκρινιστική ανακοίνωση για τον Χρήστο Χολέβα αναρτήθηκε στη σελίδα της Νίκης Β. στο fb, που ταυτόχρονα αποκαλύπτει την επισημοποίηση της συνεργασίας με τον Νίκο Παπαδήμα. Συγκεκριμένα η ανακοίνωση τονίζει:

"Διευκρινίζεται για την περίπτωση του Χολέβα Χρήστου από τον πρόεδρο ότι αύριο ναι μεν αναμένεται η απάντηση από τον ποδοσφαιριστή ΑΛΛΑ η Δ.Ε και ο πρόεδρος ΔΕΝ έχουν αποφασίσει ΕΑΝ ο ποδοσφαιριστής είναι θετικός ότι και αυτοί θα ανταποκριθούν. Καθόσον ήδη η ομάδα και ο πρόεδρος προσωπικά έχει έρθει σε συμφωνία με τον στόπερ Παπαδήμα Νικόλαο παίκτη πρώην της Επισκοπής ο οποίος από σήμερα ανήκει στη μεγάλη οικογένεια της Νίκης Βόλου!".

Ουσιαστικά προϊδεάζονται οι φίλοι της Νίκης για το ότι ο Χολέβας είναι πολύ πιθανόν να αποτελέσει παρελθόν λόγω του ερχομού του Παπαδήμα, αν και στη συνέντευξή του στο Blue Star το μεσημέρι της Πέμπτης o προπονητής Λεωνίδας Μπίλης τόνισε ότι η μεταγραφή του Παπαδήμου δε σημαίνει κάτι για την έκβαση της υπόθεσης Χολέβα. Τελικά, φαίνεται ότι υπάρχει μία μετατόπιση στο ζήτημα αυτό από την πλευρά της διοίκησης.