noodles volos banner

Πήρε και Οικονόμου ο Ολυμπιακός Β.

Συνεχίζει να αποκτά έμπειρους παίκτες ο Ολυμπιακός Βόλου, που τελείωσε μία ακόμη μεταγραφή, αυτή του Κώστα Οικονόμου. Ο Βολιώτης ποδοσφαιριστής επιστρέφει για τρίτη θητεία στους ερυθρόλευκους, καθώς από το 2002-2004 αλλά και το δεύτερο μισό της σεζόν 2007-08 έπαιξε σ' αυτούς. Γεννημένος στις 16/08/1984 έχει περάσει από ουκ ολίγες ομάδες με τελευταίους σταθμούς πέρσι τον Αγροτικό Αστέρα και τον Αιγινιακό.

Στα 18 του έγινε μέλος του Ολυμπιακού Β. στη Β’ Εθνική, καταγράφοντας τρεις συμμετοχές και τον ακολούθησε και την επόμενη χρονιά στη Δ’ Εθνική. Το 2004-05 στη Νίκη δεν κατόρθωσε να φανεί, έχοντας μόλις μία συμμετοχή, ενώ ακολούθησαν ο Πανθυρεατικός Αστέρας στη Δ’ το 2005-06, ο Εθνικός Κατερίνης στη Γ’ στην πρώτη του γεμάτη επαγγελματική χρονιά με 26 συμμετοχές και ένα γκολ, για να μεταπηδήσει το πρώτο μισό του 2007-08 στον Πιερικό (μόλις μία συμμετοχή) και το δεύτερο στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου έπαιξε σε έξι ματς.

Φωκικός Άμφισσας και Εορδαϊκός ήταν μέχρι το 2010 οι επόμενοι σταθμοί της καριέρας του. Ήταν δύο επιτυχημένες σεζόν με 44 συνολικά παιχνίδια που αποτέλεσαν διαβατήριο για τη μεταγραφή στη Βέροια της Β’ Εθνικής, όπου έμεινε ενάμιση χρόνο, έχοντας 21 συμμετοχές. Το δεύτερο εξάμηνο του 2011-12 πήγε στους Πόντιους Κατερίνης.

Στη συνέχεια και μέχρι σήμερα φόρεσε τη φανέλα του Τυρνάβου (Γ’ Εθνική το 2012-13 με 17 ματς και 4 γκολ), της Ζακύνθου στη Football League δύο χρονιές με 46 παιχνίδια και επτά τέρματα, ενώ πέρσι, όπως σημειώσαμε, ήταν παίκτης μέχρι τον Ιανουάριο του Αγροτικού Αστέρα (11/1) και από κει και πέρα του Αιγινιακού (10 αγώνες), με τον οποίον πανηγύρισε την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, κάτι που φιλοδοξεί να κάνει και φέτος με τον Ολυμπιακό Βόλου. Στην καριέρα του σε Β' και Γ' Εθνική αλλά και στο Κύπελλο έχει 219 ματς με 16 γκολ.

 Οι ερυθρόλευκοι του Βόλου έφτασαν αισίως τις 14 μεταγραφές, εντυπωσιάζοντας τους πάντες με τις κινήσεις τους, που θα έχουν και συνέχεια με εξίσου ηχηρά ονόματα. Οι 14 ποδοσφαιριστές μέχρι στιγμής είναι οι:

Σάκης Κατσούλης, Κώστας Παλιούρας, Νίκος Μπουργάνης, Βαγγέλης Στουρνάρας,  Σάκης Τέλλος, Άγγελος Κολημήτρας, Βασίλης Ζαρίφης, Φελίπε Ντα Κόστα, Ιβάν Ναστέφσκι, Κώστας Φλίγκος, Γιάννης Δωματάς, Αλέξανδρος Αναστασίου, Ηλίας Σταύρου, Κώστας Οικονόμου.

Last modified onFriday, 01 July 2016 21:47