noodles volos banner

"Θα σταθούμε αρωγοί σε όποια βοήθεια μας ζητηθεί"

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Νίκης Βόλου πήραν θέση σχετικά με τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στυον κυανόλευκο σύλλογο. Ο σύνδεσμος Blue Club "Π. Ντοκούζης" Θύρα 3 δηλώνει πλήρη στήριξη στις ενέργειες της διοίκησης και καλεί τον κόσμο να συνεισφέρει οικονομικά στο καινούργιο εγχείρημα συγκέντρωσης χρημάτων.

Αναλυτικά αναφέρει σε ανακοίνωσή του: "Kατόπιν των τελευταίων εξελίξεων, στα διοικητικά της ομάδας μας, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι πλέον η συμμετοχή όλων μας, σε κάθε κίνηση στήριξης δεν είναι απλώς επιτακτική ανάγκη, αλλά κριτήριο επιβίωσης του ιστορικού μας συλλόγου. Ο σύνδεσμός μας σεβόμενος την 30χρονη ιστορία του, ασφαλώς και δεν προτίθεται να παίξει το ρόλο αδιάφορου παρατηρητή στις εξελίξεις. Κατόπιν του εκτάκτου διοικητικού συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε τα εξής: Ευχαριστούμε απο καρδιάς τον παραιτηθέντα απο την διοικούσα επιτροπή ποδοσφαίρου κ. Στέλιο Βούλγαρη που υπερέβαλε εαυτό για να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, υπό τις παρούσες δυσμενείς συνθήκες, τον οποίο δεν αποχαιρετούμε γιατί γνωρίζουμε ότι παραμένει ένας άνθρωπος της κερκίδας, ένας αδερφός μας, ένας από εμάς... Συγχαίρουμε τους νεοεκλεγέντες κ. Στέργιο Φάτση και Στέλιο Κολόζο, οι οποίοι δεν λιγοψύχησαν και αποφάσισαν να ηγηθούν σε μία προσπάθεια-γολγοθά. Χαιρετίζουμε την προσπάθεια της διοίκησης της ομάδας μας, για να βγεί αφενός μέν η αγωνιστική χρονιά αξιοπρεπώς και αφετέρου να μπούν οι όσο το δυνατό ισχυρότερες βάσεις για την επόμενη χρονιά. Είμαστε έτοιμοι να σταθούμε αρωγοί, σε όποια βοήθεια μας ζητηθεί. Το ίδιο καλούμε να πράξει και ο κάθε Νικιώτης φίλαθλος. Να ευχηθούμε καλή δύναμη και υπομονή στα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος, τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό team.
Tέλος, καλούμε τα μέλη μας, την Δευτέρα 4 Απριλίου στις 7:30 ίσως στην πιο σημαντική γενική συνέλευση των τελευταίων ετών του συνδέσμου μας, η προσέλευση όλων όσων αγαπούν το Blue Club-Θύρα 3 "Π.Ντοκούζης" είναι κάτι περισσότερο απο επιτακτική. Δεν ξέρουμε και δεν μας ενδιαφέρει να μάθουμε τι κάνουν και τι σκέφτονται οι τυχόν "κλίκες" και "τάσεις"... Εμείς δεν θα λυγίσουμε ούτε θα σκύψουμε το κεφάλι".