noodles volos banner

"Αιμοδότης" του συλλόγου ο κόσμος

Ο κόσμος με την εισφορά του, θα βγάλει τη σεζόν στη Νίκη Βόλου, θα αποτελέσει για ακόμη μία φορά τον "αιμοδότη". Στη χθεσινή συνάντηση που έγινε στο Πολιτιστικό Κέντρο Ν. Ιωνίας, ήταν μεγάλη η προσέλευση των φίλων του κυανόλευκου συλλόγου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της διοίκησης κι εξέφρασαν την αγωνία τους για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Ο πρόεδρος Στέργιος Φάτσης ανέφερε πως η ξαφνική παραίτηση του Στέλιου Βούλγαρη έφερε μεγάλη αβεβαιότητα και απαιτούνται χρήματα που δεν υπάρχουν ώστε να βγει αξιοπρεπώς η χρονιά. Αυτό που πρότεινε είναι να γίνει οικονομική ενίσχυση από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδος με 20 ευρώ το επόμενο δίμηνο από τον καθένα, υπολογίζοντας πως κάθε οπαδός θα πάρει επίσης εισιτήρια για τα τρία εναπομείναντα εντός έδρας παιχνίδια (εισιτήρια που θα έχουν τιμή 5 ευρώ και όχι 10 έως τώρα). Είναι το πρώτο βήμα για τη δημιουργία ενός συλλόγου λαϊκής βάσης που αποτελεί τη μοναδική λύση καθώς τα άλλα μοντέλα διοίκησης έχουν αποτύχει, όπως σχολίασε ο πρόεδρος της Νίκης, ενώ ο ταμίας Πέτρος Μπλάνας ήταν καυστικός λέγοντας πως υπάρχουν πολλά εγγεγραμμένα μέλη αλλά λίγα αυτά που συμμετέχουν στις εκλογές και είναι οικονομικά τακτοποιημένα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν έσοδα. 
Ο τεχνικός διευθυντής Θάνος Θεοδώρου στη σύντομη ομιλία του είπε πως χρειάζονται 30.000 ευρώ για να βγει η αγωνιστική περίοδος, αλλά υπάρχει κατανόηση από τους παίκτες ώστε το ποσό αυτό να μειωθεί σημαντικά. 
Σίγουρα η Νίκη Βόλου περνάει κρίση, αλλά στην παρούσα φάση η οικογένεια του κυανόλευκου συλλόγου πρέπει να είναι ενωμένη και να κάνει το καλύτερο δυνατόν ώστε αυτή η χρονιά να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο. Έγινε λόγος για το επόμενο πρωτάθλημα, αλλά μόνο μικρές αναφορές αφού προτεραιότητα αποτελεί το προσεχές δίμηνο, να μαζευτεί ένα σεβαστό ποσό ώστε να εξοφληθεί το μεγαλύτερο μέρος των οφειλών σε προμηθευτές, ενοικιαστές των σπιτιών των παικτών και σε διάφορες άλλες υποχρεώσεις του ποδοσφαιρικού τμήματος. Μέχρι τώρα λίγα άτομα έβαζαν χρήματα, πλέον η διοίκηση της Νίκης ζητάει λίγα από πολλούς και το μεγάλο της στοίχημα είναι εάν θα καταφέρει να κινητοποιήσει τον κόσμο, σε δύσκολες οικονομικά συνθήκες. Βέβαια το ποσό εισφοράς που προαναφέρθηκε δεν είναι στάνταρ για οποιονδήποτε θελήσει να βοηθήσει, μπορεί κάποιος να προσφέρει περισσότερα χρήματα, όπως λέχθηκε και η συγκέντρωση των χρημάτων θα γίνει σε διάστημα λιγότερο της μίας εβδομάδας...