noodles volos banner

Ισοπαλία για τον Καραϊσκάκη στο Κίτρος

Ισόπαλο 1-1 το παιχνίδι στο Κίτρος ανάμεσα στην τοπική Πύδνα και την ΑΕ Καραϊσκάκη, σε ένα πραγματικό ντέρμπι το οποίο παρακολούθησαν περίπου 1000 με 1200 φίλοι του ποδοσφαίρου στην περιοχή της Πιερίας.

Η Πύδνα έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο και ήρθε περισσότερες φορές κοντά και στο δεύτερο γκολ. Στο 17' ο Γυφτοκώστας εκμεταλλεύτηκε σύγχυση μέσα στην μικρή περιοχή του Αλυσανδράτου και με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Στο 33' πολύ μεγάλη απόκρουση του Αλυσανδράτου όταν στην προσπάθεια του να διώξει σέντρα του Μπουσινάκη ο Κωτσιόπουλος, έστειλε την μπάλα προς την εστία της Πύδνας αλλά ο Κατερινιώτης γκολκίπερ την… κατέβασε κυριολεκτικά από το «γάμα».
Στο 41' η Πύδνα ισοφάρισε. Ο Κόλλα από αριστερά έκανε σέντρα για τον επερχόμενο από την αντίθετη πλευρά Μακράκη. Βγήκε στην πορεία της μπάλας να διώξει ο Δημητρίου που δεν τα κατάφερε και ο Μακράκης που βρήκε την μπάλα κυριολεκτικά μπροστά του, έκανε το 1-1.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ καλύτερα από την ομάδα της Άρτας. Στο 55' ο Μακράκης μπήκε ωραία μέσα στην αντίπαλη περιοχή από δεξιά και σούταρε δυνατά για να εξουδετερώσει δύσκολα ο Σικαλιάς, ενώ στο 79' οι φιλοξενούμενοι έγιναν επικίνδυνοι όταν σε σέντρα του Γεωργιάδη, ο Φέτσης βγήκε για την κεφαλιά αλλά ο Κωτσιόπουλος απομάκρυνε με το κεφάλι.

Συνθέσεις των ομάδων:
Πύδνα Κίτρους: Αλυσανδράτος, Λαζαρίδης, Κόλλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Χάμος, Καραγκούνης (86' Σαβελίδης), Δήμας, Κυπαρίσσης (73' Καμπλιώνης), Πετρουζέλλης, Μακράκης.
ΑΕ Καραϊσκάκης: Σικαλιάς, Παπανίκου, Λάμπρου, Αβραμιδης, Χούσος, Κόλινς, Γυφτοκώστας (65' Γεωργιάδης), Φέτσης (81' Δρακάκης), Ευαγγέλου, Μπουσινάκης, Δημητρίου.

πηγή: pieriasport.blogspot.gr