noodles volos banner

Τρίτη σερί ισοπαλία και ...αντίο άνοδος

Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, η Νίκη Βόλου έμεινε στην ισοπαλία και ψαλιδίστηκαν περισσότερο οι ελπίδες της για την άνοδο. Οι “κυανόλευκοι” είχαν καλή παρουσία, προηγήθηκαν στο 64' με τον Ιορδανίδη, έχασαν αρκετές ευκαιρίες με τον Μπαντή να κάνει μερικές εντυπωσιακές αποκρούσεις και “πλήρωσαν” αμυντική ολιγωρία δεχόμενοι την ισοφάριση πέντε λεπτά πριν τη λήξη.

Ο Κώστας Βελιτζέλος είχε στο αρχικό σχήμα τον Βρονταρά κάτω από τα δοκάρια, στην άμυνα δεξιά τον Ιβανίδη, αριστερά τον Παπαδόπουλο και στόπερ τους Κοτίτσα, Ναουμίδη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής ο Μπιτσάκος, πιο μπροστά του οι Κιπτίου, Ιορδανίδης, στις πτέρυγες κινήθηκαν ο Ελευθεριάδης και ο Σκοπελίτης, με τον Κανελλόπουλο να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.

Στο 2ο λεπτό, από κάθετη του Κανελλόπουλου, ο Κοτίτσας έκανε το πλασέ και μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Μπαντής, σε μια φάση που οι της Νίκης διαμαρτυρήθηκαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή του τέρματος. Η πρώτη απειλητική στιγμή για λογαριασμό των γηπεδούχων καταγράφεται στο 13' με ατομική προσπάθεια και σουτ του Παναγιωτόπουλου που έβγαλε στη δεξιά γωνία του ο Βρονταράς. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η απάντηση από τη Νίκη με τον Σκοπελίτη να είναι τετ-α-τετ, να σουτάρει και η μπάλα να καταλήγει κόρνερ, αφού ο γκολκίπερ απέκρουσε εντυπωσιακά. Σέντρα-σουτ του Ιορδανίδη ήταν άστοχη στο 28ο λεπτό και λίγο αργότερα, πλασέ του ίδιου παίκτη έδιωξε με τα πόδια ο Μπαντής. Τελευταία καλή ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο στο 42', με τον Σκοπελίτη να απειλεί από καλή θέση και τον πορτιέρε του Εθνικού να μπλοκάρει.

Έγινε ανοιχτό παιχνίδι, με τους “κυανόλευκους” του Βελιτζέλου να έχουν σαφώς την υπεροχή και να φθάνουν εύκολα στα αντίπαλα καρέ. Στο 54ο λεπτό, κλασική ευκαιρία όταν σουτ του Ιορδανίδη έφυγε κόρνερ, καθώς ο Μπαντής είχε εξαιρετική επέμβαση και εν συνεχεία η μπάλα χτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού. Οι γηπεδούχοι είχαν καλή στιγμή στο 62' με τον Λάππα να αστοχεί από ευνοϊκό σημείο και το 0-1 σημειώθηκε στο 65'. Από σέντρα του Ελευθεριάδη, ο Κανελλόπουλος με προβολή, με τη μύτη του παπουτσιού βρήκε την μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα.
Ακολούθησαν δύο σουτ, από τον Κυπτίου άουτ (69') και Ελευθεριάδη που απέκρουσε με τα πόδια ο Μπαντής (82'). Η βολιώτικη ομάδα δεν “καθάρισε” τη νίκη και το πλήρωσε στο φινάλε. Ο Εθνικός ...προειδοποίησε με πλασέ του Χρηστογιάννη που έδιωξε με τα πόδια ο Βρονταράς στο 84' αλλά αμέσως μετά έγινε το 1-1. Από κόρνερ του Βολιώτη μεσοαμυντικού Κόμνου, ο Άτσκα πήδηξε ψηλότερα απ' όλους και με κεφαλιά ισοφάρισε. Στα εναπομείναντα λιγοστά λεπτά, δεν άλλαξε κάτι καθώς μια κεφαλιά του Ναουμίδη πέρασε άουτ (90') και έτσι, οι “κυανόλευκοι” άφησαν άλλους δύο βαθμούς.

Συνθέσεις:
Εθνικός Φιλιππιάδας: Μπαντής, Χρηστογιάννης, Διαμαντόπουλος, Μαλλάτος, Άτσκα, Λέντζος, Κολιάκης (87' Παπαβασιλείου), Κόμνος, Παναγιωτόπουλος (74' λ.τρ. Μάλλιος), Λάππας, Μαζώτης (62' Τσακανίκας).
Νίκη Βόλου: Βρονταράς, Παπαδόπουλος, Κοτίτσας, Ναουμίδης, Ιβανίδης, Μπιτσάκος (75' Μέτσε), Ελευθεριάδης, Κανελλόπουλος (67' Νοριέγα), Ιορδανίδης, Σκοπελίτης (87' Τσορμπαντζής), Κιπτίου.

 

Last modified onSunday, 06 March 2016 19:21