noodles volos banner

Συνεχίζεται η μεταγραφική αναζήτηση

Σε αρκετές μεταγραφικές κινήσεις έχει προσχωρήσει ο Πύρασος, συγκεκριμένα έξι, αλλά δεν τις έχει ολοκληρώσει, καθώς διοίκηση και τεχνική ηγεσία ψάχνονται για ποδοσφαιριστές που θα γεμίσουν το ρόστερ και θα δώσουν περισσότερες επιλογές για το υπόλοιπο της σεζόν.

Η ομάδα της Νέας Αγχιάλου έχει αποκτήσει στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο τον επιθετικό Θράσο Βαλωτή από τον Θησέα, τον μέσο/αμυντικό Παναγιώτη Κοντοβά από την ΑΕ Φαρκαδόνας (έπαιξε και πέρυσι στον Πύρασο στο β' μισό), τον επιτελικό μέσο Δημήτρη Κατή από τον Σαρακηνό, τον τερματοφύλακα Γιώργο Γκιούρκη από τη Δήμητρα, τον δεξιό μπακ/χαφ Μάνο Γενιτσαρίδη και τον μέσο Σταύρο Βουρδάκη, με δανεισμό από την Νίκη. Στον αντίποδα υπήρξαν αρκετές αποχωρήσεις καθώς δεν συνεχίζουν οι Παναγιώτης Κοντοβάς (ΓΣ Αλμυρού), Καψιώτης, Δημητριάδης (στην Επισκοπή), Καραλόπουλος, Κουρτέλης (Θησέας), Βουρδάκης (Ηρακλής), Καρακώστας (Σαρακηνός).
Οι μεταγραφικές αναζητήσεις συνεχίζονται ώστε να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν. Ο Πύρασος είχε πολύ καλή πορεία μέχρι στιγμής έχοντας συγκεντρώσει 27 βαθμούς και είναι στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Όμως απομένει πολύς δρόμος ακόμη για να εξασφαλιστεί η παραμονή και όταν ξαναρχίσει η Γ' Εθνική, θα είναι ...άλλο πρωτάθλημα καθώς το τελευταίο διάστημα οι περισσότερες ομάδες έχουν ενισχυθεί.
Από εκεί και πέρα, οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά χωρίς προβλήματα, ο Μπόρας που δεν έχει αγωνιστεί μέσα στο 2016, ξεπέρασε τον τραυματισμό στο πόδι και μοναδικός απών είναι ο Χρήστος Δαμάσκος. Υπενθυμίζουμε ότι οι “κυανόλευκοι” είναι υποχρεωμένοι να περιμένουν κι άλλο για να ξαναπαίξουν καθώς μετά τις ήδη δύο αναβολές της αγωνιστικής, έχουν το ρεπό του β' γύρου.