noodles volos banner

Θετικό τεστ με τον Σκοπελίτη να ξεχωρίζει

 

 

Θετικό ήταν το φιλικό τεστ της Νίκης Βόλου κόντρα στον Οικονόμο Τσαριτσάνης στο γήπεδο “Π. Μαγουλάς" που βρήκε τους “κυανόλευκους” νικητές με 2-0 χάρη σε τέρμα του Μέτσε στα πρώτα λεπτά και του Ιβανίδη στις καθυστερήσεις. Ντεμπούτο για τους Σκοπελίτη, Ρολντάν, Βρονταρά, με τον νεαρό Βολιώτη μεσοεπιθετικό να είναι από τους κορυφαίους παίκτες και να δείχνει ότι θα βοηθήσει σημαντικά.

 

 

 

Ο Κώστας Βελιτζέλος ξεκίνησε με τον Βρονταρά κάτω από τα δοκάρια, τον Ιβανίδη σε ρόλο δεξιού μπακ, τον Παπαδόπουλο στα αριστερά και στόπερ τους Ναουμίδη, Τσορμπαντζή. Οι Κυπτίου, Κόλα, Μέτσε στη μεσαία γραμμή, οι Ματθαίου, Σκοπελίτης στις πτέρυγες και ο Ρολντάν στην κορυφή της επίθεσης.
Στο 1ο λεπτό ο Ματθαίου είχε καλή φάση για γκολ και στο 7ο έγινε το 1-0. Από φάουλ του Κόλα, επωφελήθηκε ο Μέτσε ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με κεφαλιά. Ο Ρολντάν δεν μπόρεσε να επωφεληθεί της πάσας του Ματθαίου (20'), ενώ ο τελευταίος είχε κεφαλιά άουτ ύστερα από προσπάθεια του Σκοπελίτη (27'). Μέχρι το ημίωρο, η Νίκη είχε καλό ρυθμό, την υπεροχή, κυκλοφορία της μπάλας και βγήκε σε αρκετές περιπτώσεις πολύ καλά στην επίθεση. Μετά οι φιλοξενούμενοι ισορρόπησαν και είχαν ευκαιρία με πλασέ του Παπαγεωργίου που απέκρουσε ο Βρονταράς στο 32', ενώ λίγο πιο μετά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ με προβολή τη σέντρα του Τόλιου προ του Παπαγεωργίου. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με μια κεφαλιά του Κόλα πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός έπεσε καθώς έγιναν πολλές αλλαγές. Σουτ των Κυπτίου, Σκοπελίτη δεν είχαν κατάληξη στα δίχτυα, ο Γούπος απέκρουσε σουτ του Κανελλόπουλου στο 72', ενώ ο Σκοπελίτης είχε τελείωμα λίγο άουτ στο τελευταίο δεκάλεπτο. Το 2-0 σημειώθηκε στις καθυστερήσεις, από προσπάθεια του Κανελλόπουλου, στη φάση πετάχθηκε ο Ελευθεριάδης, απομάκρυναν κάπως οι αμυντικοί και ο προωθημένος Ιβανίδης σκόραρε. Να σημειώσουμε πως στο 62ο λεπτό έγιναν οκτώ αλλαγές για τη Νίκη Βόλο.
Ο Σκοπελίτης ξεχώρισε με την παρουσία του. Δραστήριος, κινητικός, έδωσε φρεσκάδα, απείλησε για να σκοράρει, έδειξε ότι είναι έτοιμος να μπει στην ενδεκάδα όταν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής. Ο Ρολντάν απασχόλησε τους κεντρικούς αμυντικούς, κινήθηκε στις φάσεις αλλά του λείπει ο αγωνιστικός ρυθμός.

Συνθέσεις:
Νίκη Βόλου: Βρονταράς (62' Σταμέλος), Ιβανίδης, Παπαδόπουλος (62' Αναστασίου), Ναουμίδης (62' Χολέβας), Τσορμπαντζής (62' Λίμα-82' Κόλα), Μέτσε (62' Ιορδανίδης), Κυπτίου (62' Νοριέγα), Κόλα (62' Μπιτσάκος), Ματθαίου (46' Ελευθεριάδης), Ρολντάν (62' Κανελλόπουλος), Σκοπελίτης (85' Μέτσε).
Οικονόμος: Γούπος, Μαχαίρας (63' Τσιάτσιος), Μανίκας, Σιάτρας, Κορομηλάς, Σενκάι (46' Καψιώχας), Καραγιάννης (70' Παπαδήμας), Παπαγεωργίου (68' Καραβασίλης), Τόλιος, Καμπέρης (46' Πελεκάνης), Μπαλής.

 

Last modified onSunday, 07 February 2016 17:40