noodles volos banner

Με απουσίες στο Μαρτίνο

Να διατηρηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα θέλει ο Ρήγας Φεραίος που την Κυριακή ταξιδεύει στο Μαρτίνο για να αντιμετωπίσει τον Οπούντιο. Εύκολο παιχνίδι στη Γ’ Εθνική, ειδικά με την μορφή που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια, δεν υπάρχει και αυτό το γνωρίζουν καλά στον Ρήγα Φεραίο.

Πόσο μάλλον όταν το συγκρότημα του Λάκη Μπακάλη καλείται να αντιμετωπίσει μια ομάδα που δεν κλείνεται και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο δημιουργίας.  Η ομάδα του Βελεστίνου θα αγωνιστεί με αρκετές απουσίες για ακόμη ένα παιχνίδι, αλλά ο στόχος δεν αλλάζει, είναι η νίκη για να παραμείνει η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται στον βαθμολογικό πίνακα του 2ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής. 
Εκτός πλάνων του Λάκη Μπακάλη λόγω τραυματισμών έχουν τεθεί οι Χατζής και Πάσχος που ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα. Η επιστροφή τους υπολογίζεται σε περίπου 15-20 ημέρες.  Επίσης εκτός είναι και ο Σφάκας που θα μεταβεί στο Λιτόχωρο λόγω Στρατού. Τελευταίο παιχνίδι για τον Γκίκα ο οποίος τις επόμενες ημέρες θα παρουσιαστεί και αυτός στο Στρατό . Η προετοιμασία της ομάδας του Βελεστίνου συνεχίζεται σήμερα με απογευματινή προπόνηση και θα ολοκληρωθεί αύριο με μια προπόνηση το μεσημέρι.  Ο Ρήγας Φεραίος προέρχεται από την πρόκριση στον Κύπελλο ΕΠΣΘ με σκορ 1-0 απέναντι στον Αλμυρό στο Στάδιο του Βελεστίνου.

Last modified onFriday, 15 January 2016 12:47