noodles volos banner

"Κομβικό το παιχνίδι της Κυριακής"

Δύσκολη πρόκριση πήρε χθες ο Ρήγας Φεραίος κόντρα στον ΓΣ Αλμυρού και συνεχίζει στη διοργάνωση, θέλοντας να βρεθεί στο μεγάλο τελικό. Όμως το Κύπελλο μπορεί να περιμένει μέχρι την ώρα του ημιτελικού διότι μεσολαβούν καθοριστικά ματς για το πρωτάθλημα. Αυτό που μετράει είναι ο αγώνας κόντρα στον Οπούντιο στο Μαρτίνο για την 19η στροφή της Γ' Εθνικής.

Οι "κυανόλευκοι" πάνε για θετικό αποτέλεσμα. Βρίσκονται ψηλά στην κατάταξη και με νίκη θα διατηρηθούν σε απόσταση από την επικίνδυνη ζώνη. Αναφορικά με τον Οπούντιο, είναι μία ...από τις περίεργες ομάδες του ομίλου καθώς είναι δυνατή -ιδιαίτερα στο γήπεδό της- αλλά ακόμη δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης! Σίγουρα η δυσάρεστη έκπληξη στην κατηγορία, έχει εννιά ισοπαλίες και οκτώ ήττες. Μεταξύ των ομάδων που έχει κόψει βαθμούς, η Νίκη, η Πύδνα Κίτρους, ο Πύρασος, ο Πιερικός, ενώ έκανε ζημιά ακόμη σε Τσαριτσάνη, Αγιά, Καναλάκι, Φωκικό αλλά και στον Ρήγα Φεραίο καθώς στον πρώτο γύρο είχε πάρει 0-0 στο Αρμένιο, προσωρινή τότε έδρα του συλλόγου του Βελεστίνου.

Μέσα στο 2016, ο Ρήγας Φεραίος έχει κερδίσει 1-0 τον Εθνικό Φιλιππιάδας και με το ίδιο σκορ τον ΓΣ Αλμυρού. Σκόρερ και των δύο αναμετρήσεων ο Γιάννης Κορέτα (αρχισκόρερ στο πρωτάθλημα για τον Ρήγα Φεραίο με πέντε γκολ), ο οποίος μίλησε στο magnesiasports για την προσωπική του απόδοση και την προσπάθεια της κυανόλευκης ομάδος.
Αρχικά, ο 23χρονος επιθετικός ανέφερε: "Ήταν σημαντικό που κερδίσαμε τα δύο πρώτα παιχνίδια του νέου έτους. Πήραμε σημαντικούς βαθμούς στην αναμέτρηση με τον Εθνικό Φιλιππιάδας και την πρόκριση στο Κύπελλο. Σε δεύτερη μοίρα μπαίνει το γεγονός ότι εγώ σημείωσα τα τέρματα. Σημασία έχει ότι η ομάδα κερδίζει. Προσωπικά σιγά σιγά βρίσκω τον εαυτό μου. Όταν ήρθα στον Ρήγα Φεραίο, δεν είχα κάνει προετοιμασία, ήμασταν πολλοί νέοι παίκτες στην επιθετική γραμμή. Δουλεύουμε καλύτερα τώρα κι αυτό φαίνεται στον αγωνιστικό χώρο, βγίανουν οι αυτοματισμοί μας και υπάρχει αποτελεσματικότητα", ενώ για τον αγώνα στο Μαρτίνο σχολίασε: "Είναι κομβικό το ματς της Κυριακής. Είμαστε πιο έτοιμοι σε σχέση με τον αγώνα του πρώτου γύρου όταν είχαμε χάσει δύο βαθμούς. Στοχεύουμε μόνο στο τρίποντο".
Τέλος, για την πορεία της ομάδας πρόσθεσε: "Σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε μαζέψει περισσότερους βαθμούς στον πρώτο γύρο. Χάσαμε παιχνίδια δικά μας που έπρεπε να κερδίσουμε. Ωστόσο, είμαστε ψηλά στην κατάταξη και εκεί θέλουμε να παραμείνουμε. Στόχος είναι η εξασφάλιση της παραμονής και πιστεύω πως μπορούμε να την πετύχουμε, μπορούμε να είμαστε στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος. Είμαστε όμως υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε τη διαρκή προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά".