noodles volos banner

Αλλαγή σελίδας για την ομάδα του Φωκικού

 

Αλλαγή σελίδας από χθες το απόγευμα για την ομάδα του Φωκικού καθώς περνάει στα χέρια της εταιρείας μάνατζμεντ ποδοσφαιριστών Altius Fortius Agentius, επικεφαλής της οποίας είναι ο γνωστός αδειοδοτημένος διαμεσολαβητής μετεγγραφών ποδοσφαιριστών, Στέλιος Βραδέλης.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με μέλη της διοίκησης, υπήρξε σύμπνοια απόψεων και ελήφθη η απόφαση για ενοποίηση των δυνάμεων των δύο πλευρών. H Altius θα κινηθεί για την οικονομική βοήθεια προς την ομάδα αλλά και για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού ξεκινώντας άμεσα επαφές προς τις δύο αυτές κατευθύνσεις. Πρωταρχικός στόχος είναι η σωτηρία του Φωκικού τη φετινή χρονιά, η οποία βρίσκει την ομάδα στις τελευταίες θέσεις της κατηγορίας.
Η εταιρεία θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας και σε διοικητικό πόσο πλασιώνοντας τα εναπομείναντα μέλη της προηγούμενης διοίκησης. Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο και εν συνεχεία Γενική Συνέλευση για την επικύρωση των παραπάνω απόφασεων.
Η Altius Fortius Agentius ιδρύθηκε με πρωταρχικό στόχο να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σε επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, νέους ποδοσφαιριστές, προπονητές και Συλλόγους. Παρέχει συμβουλές σε ιδιωτικό και επαγγελματικό επίπεδο, καθώς και σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.
Αυτή τη στιγμή Altius Fortius Agentius εκπροσωπεί τα συμφέροντα 65 παικτών και προπονητών, μεταξύ των οποίων και παλιοί γνώριμοι του Φωκικού, όπως: Τetteh, Warden, Θέος, Νάστος, Τζέκος, Κανελλόπουλος, Τσίπρας, Ασίγκμπα, Εσόνο, Άλμπι, Διαμαντόπουλος, Πολυχρονάκης, Ράντι, Φράγκος, Ταμπάκης.

 

Last modified onSaturday, 19 December 2015 10:13