noodles volos banner

Έφυγαν τα σύννεφα αμφισβήτησης, πάει για τρίτο σερί τρίποντο η Νίκη Βόλου

Οι δύο νίκες είναι γεγονός, πάει για την τρίτη την Κυριακή στην Τσαριτσάνη η κυανόλευκη ομάδα ώστε να κλείσει με τον ιδανικό τρόπο τον α' γύρο, που θα γίνει ακόμα καλύτερος εφόσον οι αποφάσεις για τους χαμένους βαθμούς είναι θετικές. 

Αυτό όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι πως η Νίκη Βόλου έχει αρχίσει να αποδίδει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες, συνδυάζει τους βαθμούς με πολύ καλές εμφανίσεις και πείθει τους φιλάθλους τους ότι μπορεί να διεκδικήσει την άνοδο με αξιώσεις. Ο Κώστας Βελιτζέλος βλέπει συνεχώς βελτιωμένη την ομάδα του. Και μπορεί ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας να μην ήταν τόσο δυνατός αντίπαλος όσο η Πύδνα, παρότι κάθε ματς κρύβει τις δικές του δυσκολίες, αλλά στη χθεσινή αναμέτρηση η Νίκη πήρε δικαίως τους τρεις βαθμούς, έχοντας παράλληλα ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα απέναντι σε ένα σύνολο που έπαιξε ανοιχτά στο "Π. Μαγουλάς". Οι έξι βαθμοί μέσα σε τέσσερις ημέρες, μετά το ρεπό του πρώτου γύρου, έχουν επαναφέρει τα χαμόγελα στο "στρατόπεδο" του συλλόγου και την ψυχολογία στα ύψη ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής υποχρέωσης για το 2015 που είναι η έξοδος στην Τσαριτσάνη την Κυριακή. Η Νίκη κέρδισε έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα και περιμένει πλέον την απόφαση για τους βαθμούς που της αφαιρέθηκαν ώστε να γνωρίζει την απόσταση από την κορυφή, ενώ θα πρέπει να υπολογίζει και +2 από το ματς με τη Φαρκαδόνα. Παρά τα σκαμπανεβάσματα στις εμφανίσεις και τα αποτελέσματα, δείχνει να είναι στο σωστό δρόμο κι αυτό χαροποιεί τον κόσμο της, ενώ η διοίκηση ετοιμάζεται να ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ στη μεταγραφική περίοδο. Συν τοις άλλοις, εσωτερική μεταγραφή λογίζεται για το β' γύρο ο Στέλιος Νάκας, ο οποίος μέχρι τώρα έχει παίξει μόνο στην πρεμιέρα της κατηγορίας κι έκτοτε λόγω τραυματισμού, είναι εκτός αγώνων.
Να αναφέρουμε ακόμη πως το διάστημα που θα μεσολαβήσει μετά την Κυριακή μέχρι την έναρξη του δευτέρου μισού, είκοσι ημέρες, θα λειτουργήσει ευεργετικά ώστε ο προπονητής να δουλέψει με μεγαλύτερη άνεση και χωρίς πίεση με τους παίκτες του. Οι τελευταίες νίκες έχουν βοηθήσει ώστε να επανέλθει η ηρεμία και να φύγουν πάνω από τη Νέα Ιωνία τα σύννεφα αμφισβήτησης. Η Νίκη Βόλου έχει επιστρέψει στα καλά της και στην 17η στροφή του 2ου ομίλου, θέλει ακόμη ένα τρίποντο, το τρίτο συνεχόμενο, επίδοση που πέτυχε μόνο στο ξεκίνημα της σεζόν. Τέλος, να συμπληρώσουμε πως αγωνιστικά, οι Βολιώτες έχουν κερδίσει και τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν κόντρα σε αντιπάλους από το νομό Πιερίας!