noodles volos banner

Εβδομάδα των βαθμών για τη Νίκη

Το παιχνίδι στην Κατερίνη με τον Αχιλλέα αποτελεί οριστικά παρελθόν και άπαντες στις τάξεις της Νίκης Βόλου επικεντρώνουν την προσοχή τους στο ματς της Τετάρτης με την Πύδνα Κίτρους. Θεωρητικά πάντα, πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς η ομάδα της Πιερίας βρίσκεται αρκετά ψηλά στην βαθμολογία και επιπλέον διαθέτει ένα αξιόλογο σύνολο με υψηλές βλέψεις για την φετινή περίοδο. Για την ομάδα του Κώστα Βελιτζέλου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από αυτό της νίκης για να μειωθεί κι άλλο η διαφορά από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ενώ εκκρεμούν και οι αποφάσεις για την επιστροφή βαθμών που θα δείξουν ακριβώς που βαδίζει βαθμολογικά η Νίκη.

Οι “κυανόλευκοι” μετά τη νίκη  τους και μάλιστα με τέσσερα γκολ σε βάρος ενός μέχρι πρότινος φορμαρισμένου αντιπάλου έδωσε άλλον αέρα στον σύλλογο τόσο στον ψυχολογικό όσο και στον αγωνιστικό τομέα  και πλέον άπαντες θέλουν η Νίκη να κάνει το δικό της σερί νικών που θα την φέρουν στην κορυφή. Ούτε λόγος για ξεκούραση  καθώς οι παίκτες θα πρέπει να μείνουν σε εγρήγορση για την δύσκολη αναμέτρηση της Τετάρτης και έτσι και σήμερα βρέθηκαν στο γήπεδο για να προετοιμαστούν όσο καλύτερα μπορούν. Οι “κυανόλευκοι”  προπονήθηκαν σήμερα το πρωί  και αύριο θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με μια μεσημεριανή προπόνηση. Αναφορικά με τις απουσίες πιθανότατα ο Παπαδόπουλος  να μην  είναι απόλυτα έτοιμος ενώ όλοι οι υπόλοιποι θα είναι απόλυτα έτοιμοι. Λογικά ο Κώστας Βελιτζέλος θα προβεί σε αλλαγές λόγω του μικρού διαστήματος από αγώνα σε αγώνα (ανά τρείς ημέρες παιχνίδια) ώστε η Νίκη να παρουσιαστεί με φρεσκάδα για τη νίκη…..
Αναφορικά με τις αποφάσεις για την επιστροφή των βαθμών την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου εκδικάζεται η υπόθεση του -6  από την αποχώρηση από  την Σούπερ Λιγκ, την Πέμπτη η υπόθεση του -5 από την ένσταση του Πιερικού και την Παρασκευή η Νίκη θα πάρει και τυπικά πλέον δυο επιπλέον βαθμούς από την αντικανονική συμμετοχή του Φορτούνη της Φαρκαδόνας.