noodles volos banner

Προς απόσυρση από το πρωτάθλημα o Φωκικός!

Τον δρόμο του... μοιραίου και του αναπόφευκτου βαδίζει η ιστορική ομάδα της Άμφισσας μετά από τη βαριά ήττα 1-4 που υπέστη από τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας. Η εκτίμηση για απόσυρση από το πρωτάθλημα τείνει δυστυχώς να επιβεβαιωθεί, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή το πλέον πιθανό σενάριο να είναι η ομάδα της Άμφισσας να μην συνεχίσει στην κατηγορία.

Η οικονομική αιμορραγία που υφίσταται το Δ.Σ. είναι μεγάλη και το κυριότερο είναι πως αυτή συμβαίνει χωρίς νόημα και σκοπό, αφού ο αγωνιστικός υποβιβασμός του συλλόγου είναι κατάσταση μη αναστρέψιμη. Ενδεικτικό είναι πως και για το χθεσινό παιχνίδι με μεγάλη δυσκολία συγκεντρώθηκε το ποσό για τα έξοδα της διαιτησίας. Παράλληλα, αδύνατη έχει αποβεί η προσπάθεια εξεύρεσης πρόσθετων πόρων από χορηγίες, τη στιγμή, επιπλέον, που υπάρχει περίπτωση για νέες βαριές ήττες στο μέλλον. Έτσι, από πολλούς κρίνεται ως πιο αξιοπρεπής επιλογή η παραίτηση από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Απόδειξη όλων αυτών και η προϊούσα αποσυσπείρωση των φίλων της ομάδας. Σε κάθε παιχνίδι ο κόσμος που βρίσκεται στο Δημοτικό Στάδιο της Άμφισσας είναι όλο και πιο λίγος. Χθες το παιχνίδι παρακολούθησαν λιγότεροι από 200 θεατές...
Αναφορικά με το παιχνίδι δε χωράνε ιδιαίτερα σχόλια. Ο Φωκικός είχε 6 απουσίες, καθώς τρεις παίκτες έχουν ήδη αποχωρήσει από τον σύλλογο. Το σκορ ημιχρόνου (0-3) τα λέει όλα, στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι κατέβασαν ρυθμούς και το τέλος της αναμέτρησης κατέληξε με 1-4 για τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας.
Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Φωκικού υπέβαλε την παραίτηση του προς τα μέλη του Δ.Σ., την οποία ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου. Ο Σπ. Κουκούλης τόνισε ότι έλαβε την απόφαση αυτή προκειμένου να διευκολύνει τους διοικούντες την ομάδα για τις όποιες αποφάσεις πρόκειται να αποφασισθούν και να υλοποιηθούν για το συμφέρον της ομάδας. Επόμενο βήμα είναι η λήψη της απόφασης για αναστολή της αγωνιστικής δραστηριότητας της ομάδας για φέτος, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά. Ίσως και από το επόμενο ματς, αυτό της προσεχούς Κυριακής στο Κίτρος Πιερίας.

πηγή amfissaface.gr