noodles volos banner

Τέλος στο θετικό σερί

 

Η Νίκη Βόλου είχε την ευκαιρία χθες να καλύψει μέρος από το χαμένο έδαφος. Χρειάζονταν μια μεγάλη νίκη για να το πετύχει, που όμως δεν σημειώθηκε στην Ηγουμενίτσα. 

 

Μετά από ένα καλό σερί αποτελεσμάτων και εμφανίσεων, οι "κυανόλευκοι" -που ταξίδεψαν με τέσσερις απουσίες στην πόλη της Ηπείρου- δεν παρουσιάστηκαν όπως θα ήθελε ο προπονητής τους κόντρα στον Θεσπρωτό, κυρίως στο ξεκίνημα της αναμέτρησης. Στο πρώτο ημίχρονο, βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε μια φάση που υπάρχει ατομικό αλλά κι ομαδικό λάθος καθώς σε στημένη μπαλιά, ο επιθετικός των γηπεδούχων, Στεφανίδης έμεινε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας, ενώ συν τοις άλλοις ο Σταυράκης έκανε τελείως άστοχη έξοδο. Ο Θεσπρωτός έχασε κι άλλες ευκαιρίες για να διευρύνει το προβάδισμα, όμως στην επανάληψη η Νίκη ανέβασε στροφές και ήταν σαφώς καλύτερη. Είχε τρεις πολύ καλές στιγμές για να σκοράρει. Δεν τα κατάφερε και δεχόμενη το δεύτερο τέρμα στο 75ο λεπτό, "τελείωσε" το ματς.
Ήταν η δεύτερη ήττα στο φετινό πρωτάθλημα και ήρθε στο χειρότερο σημείο καθώς ακολουθεί το ρεπό. Σίγουρα ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Ηγουμενίτσας ήταν σε κακή κατάσταση κι αυτό δεν ευνόησε τους παίκτες της Νίκης που θέλουν να παίζουν με την μπάλα κάτω. Ωστόσο, σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί δικαιολογία, καθώς είναι μέρος του παιχνιδιού... Στη Γ' Εθνική, η Νίκη πρέπει να μάθει να παίζει σε τέτοια γήπεδα, να προσαρμόζεται καθώς ειδικότερα τον χειμώνα, σε παρόμοια κατάσταση είναι τα περισσότερα -αν όχι όλα- τα τερέν στις έδρες της κατηγορίας.
Όπως προαναφέραμε, δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στην 14η αγωνιστική, οπότε μετά τα συνεχή παιχνίδια, ο Κώστας Βελιτζέλος θα έχει την ευκαιρία να ξεκουράσει τους παίκτες του και να δουλέψει καλύτερα μαζί τους. Mεθαύριο 2/12 είναι προγραμματισμένος αγώνας Κυπέλλου ΕΠΣΘ με την Αγχίαλο εντός έδρας, ενώ για το πρωτάθλημα, η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους "κυανόλευκους" είναι ξανά μακρυά από τον Βόλο, με αντίπαλο τον Αχιλλέα στην Νεοκαισάρεια. Μέσα στον Δεκέμβριο που μπαίνει αύριο, οι Βολιώτες έχουν να δώσουν τρεις αγώνες, με Νεοκαισάρεια (13/12), Πύδνα (16/12) και Τσαριτσάνη (20/12), σε διάστημα μίας εβδομάδας. Με αυτές, κλείνει το πρώτο μισό της κατηγορίας και σίγουρα, η απόφαση για τον αγώνα με τον Πιερικό που αναμένεται μέσα στην εβδομάδα, θα κρίνει τους στόχους...

Last modified onMonday, 30 November 2015 14:20