noodles volos banner

Ήττα με κακή εμφάνιση στην Ηγουμενίτσα

Με στόχο να φτάσει σε ακόμη ένα τρίποντο και να μειώσει ακόμη περισσότερο την βαθμολογική διαφορά από την  κορυφή παρατάχθηκε η Νίκη στην Ηγουμενίτσα απέναντι στον Θεσπρωτό για την 13η αγωνιστική της Γ Εθνικής.  Τα πράγματα ωστόσο δεν πήγαν όπως θα τα ήθελαν οι κυανόλευκοι καθώς η ομάδα του Βόλου παρουσιάστηκε κατώτερη των περιστάσεων και ηττήθηκε δίκαια με 2-0 από τον Θεσπρωτό. Είκοσι περίπου φίλαθλοι της Νίκης έδωσαν το "παρών" στο Δημοτικό γήπεδο της Ηγουμενίτσας ενισχύοντας τις προσπάθειες των παικτών του Κώστα Βελιτζέλου, ενώ από πλευράς Θεσπρωτού περίπου 600 φίλαθλοι βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου. Σε κακή κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Ηγουμενίτσας.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι και επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους.  Ο Γεωργίου μόλις στο 1ο  λεπτό έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, όταν έπιασε το σουτ από καλή θέση και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ με την φάση να ξεκινάει ύστερα από κακή απομάκρυνση της μπάλας από τους αμυντικούς  της Νίκης. Καλή στιγμή για τους γηπεδούχους και στο 13', όταν ο Σταυράκης σταμάτησε τον Γεωργίου που επιχείρησε του σουτ , κρατώντας έτσι το 0-0. Ακολούθησε ολιγόλεπτη διακοπή στο παιχνίδι λόγω τραυματισμού του Μπιτσάκου που συγκρούστηκε με τον Μητσέλο με τους δυο πάικτες να συνεχίζουν όμως κανονικά. Η Νίκη στο 27ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με 1-0 όταν ο Στεφανίδης αξιοποίησε  την εκτέλεση φάουλ από θέση έξω αριστρερά του Σουκρήογλου, πήρε την κεφαλιά, σχεδόν αμαρκάριστος και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Σταυράκης. Ο σκόρερ της αναμέτρησης στο 37 έπιασε ένα σουτ από την γωνία της μεγάλης περιοχής, ο Σταυράκης μπλόκαρε με δυσκολία την μπάλα, κρατώντας το 1-0. Ούτε φάση δεν καταγράφεται για τη Νίκη στο πρώτο μέρος που δεν κατόρθωσε καν να απειλήσει για την ισοφάριση.  Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου οι κυανόλευκοι προσπάθησαν να γίνουν  απειλητικοί  ισορρόπησαν κάπως το παιχνίδι αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έγιναν περισσότερο επικίνδυνοι για την εστία του Σταυράκη και θα μπορούσαν σε δυο με τρείς περιπτώσεις να πετύχουν ακόμη ένα γκολ. Στο 42' κεφαλια του Κρεββατά, από το ύψος του πέναλτι μετά από σέντρα του Μπαλαράμπε η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κωνσταντάκου. Ένα λεπτό νωρίτερα οι γηπεδούχοι έφτασαν μια ανάσα από το 2-0 όταν ο Στεφανίδης μέσα ατην περιοχή της Νίκης προσπάθησε να κατεβάσει την μπάλα, αυτή  φάνηκε να βρίσκει στα χέρια του Χολέβα,σε μια φάση που σηκώνει μεγάλη συζήτηση, με το παιχνίδι ωστόσο να συνεχίζεται κανονικά. Στο 43 ο  Μώκος για τον Θεσπρωτό έδωσε για τον  Στεαφνίδη, αυτός έβγαλε την μπαλιά  για τον Πέντσα, ο οποίος σε θέση σε τετ ατετ αστόχησε από το ύψος της μικρής περιοχής, απέναντι στον Στραυράκη χάνοντας μεγάλη ευακιρία για τον Θεσπρωτό.

 Χωρίς αλλαγές ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο με τη Νίκη να έχει ξεκάθαρη διάθεση να πιέσει και να γίνει πραγματικά απειλητική για την εστία του Κωνσταντάκου. Στο ξεκίνημα της επανάληψης και για την ακρίβεια στο 47 ο Μέτσε εκτέλεσε το φάουλ, ο Μώκος πήρε προς τα πίσω την κεφαλιά, ο Ναουμίδης από κοντά δεν μπόρεσε να σκοράρει, αστόχησε, χάνοντας μια καλή ευκαιιρία για να κάνει το 1-1 για τη Νίκη. Στο 50 καταγράφεται ακόμη μια ευκαιρία για τη Νίκη με τον Κρεββατά να μην μπορεί να σουτάρει όπως θα ήθελε από πλεονεκτική θέση με τον Κωνσταντάκο να βγαίνει νικητής σε ακόμη μια "μάχη". Στο 60’ έγινε ένα σουτ από τον Ιβανίδη, η μπάλα κατέληξε άουτ ενώ στο 70' ο Κρεββατάς πήρε την κεφαλιά ανάμεσα από τους αμυντικούς του Θεσπρωτού, εξ επαφής με τον Κωνσταντάκο, η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Σε μια από τις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων έγινε το 2-0 και κάπου εκεί μπήκε τέλος στα όνειρα των κυανολεύκων για κάτι καλό στην αναμέτρηση. Στο 75'  ο νεοεισελθών Σαλταπίδας, έκανε το κοντρόλ, κατέβασε την μπάλα και "εκτέλεσε" με δυνατό σουτ τον Σταυράκη για να γίνει έτσι το 2-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους γηπεδούχους.

Όλοι "πάγωσαν" όταν είδαν τον Κανταρτζή να συγκρούεται με αντίπαλο και να μένει ακίνητος στον αγωνιστικό χώρο. Ακολούθησε διακοπή στον αγώνα με τον Γιάννη Κανταρτζή να δυνεχίζει κανονικά. Σουτ του Μέτσε η μπάλα μόλις άουτ στο 85ο λεπτό, με τη Νίκη να κάνει ότι μπορεί για να φτάσει στο γκολ της τιμής,  ενώ ο Κωνσταντάκος είπε όχι στην προσπάθεια του Κανελλόπουλου στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Τέλος του αγώνα, Θεσπρωτός - Νίκη 2-0. Αυτή η ήττα ήταν μόλις η δεύτερη στο πρωτάθλημα για τη Νίκη.

Θεσπρωτός: (Παναγιώτης Χατζηπέτρος) Κωνσταντάκος, Μώκος, Πανταζής, Μήτσης, Καρύδης, Μητσέλος Αλ, Νάκος, Σουκρήογλου,(72' λ.τρ. Σαλταπίδας) (78 Κοζάκης), Στεφανίδης, Πέντσας, Γεωργίου(58' Μπίκας),
Νίκη Βόλου: (Κώστας Βελίτζέλος) Σταυράκης, Πασκούλεφ (77 Κανταρτζής), Αλεξανδρής, Χολέβας, Ναουμίδης, Ιβανίδης,  Μέτσε, Μπιτσάκος (65΄Κυπτίου)  , Μπαλαράμπε (65' Κόλα) , Κανελλόπουλος, Κρεββατάς

Θεσπρωτός - Νίκη Βόλου 2-0

Σκόρερ: Στεφανίδης 27΄, Σαλταπίδας 75΄

Κίτρινες: Μώκος, Στεφανίδης - Κρεββατάς


Διαιτητές: Παπαδόπουλος (Αχαΐας), Σιδέρης, Σπανός.

Last modified onSunday, 29 November 2015 21:30