noodles volos banner

Με τρίποντο στην Ηγουμενίτσα καλύπτει μέρος από το χαμένο έδαφος

Δύο φορές έχει χάσει φέτος ο Θεσπρωτός από ομάδες της Μαγνησίας. 3-1 στο Ναρθάκι Φαρσάλων από τον Πύρασο την 3η αγωνιστική και 0-2 από τον Ρήγα Φεραίο την 7η. Η Νίκη θέλει να τριτώσει ...το κακό για την ομάδα της Ηγουμενίτσας την Κυριακή, θέλει να πάρει ένα μεγάλο διπλό που θα την ανεβάσει ψηλότερα στο βαθμολογικό πίνακα και να πάει στο ρεπό που ακολουθεί με μια μεγάλη επιτυχία.

Ο Θεσπρωτός φιγουράρει στην 4η θέση με 21 βαθμούς, ενώ η Νίκη αγωνιστικά έχει πάρει δύο περισσότερους, με τις γνωστές τιμωρίες να την έχουν ρίξει βαθμολογικά αλλά να είναι σε αναμονή των σχετικών αποφάσεων για το ματς με τον Πιερικό, το -6 και τους δύο επιπλέον βαθμούς που αναμένεται να πάρει από τη Φαρκαδόνα. Η κυανόλευκη ομάδα δείχνει να συνέρχεται αγωνιστικά. Μπορεί να μην κέρδισε εύκολα τον Αχέροντα Καναλακίου, ωστόσο παρουσιάστηκε βελτιωμένη. Μετά τις δύο ισοπαλίες με Οπούντιο και Τύρναβο, οι παίκτες του Κώστα Βελιτζέλο έχουν ανεβάσει την απόδοσή τους και στα επόμενα τρία ματς, μετρούν επτά πόντους. Την Κυριακή κλείνει ένα καρέ αναμετρήσεων με αρκετές εξόδους (τρεις στα τέσσερα ματς) κι ακολουθεί το ρεπό για τον πρώτο γύρο (την ίδια ημέρα που παίζουν Αιγινιακός-Καραϊσκάκης).
Το παιχνίδι στην Ηγουμενίτσα θεωρείται κομβικό και δίνεται η δυνατόητα με νίκη στους "κυανόλευκους" να καλύψουν μέρος από το χαμένο έδαφος... Όσον αφορά στον Θεσπρωτό, μέχρι τώρα μετράει έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες, με τέρματα 13-9. Δεν έχει χάσει από τις ομάδες της πρώτης τριάδας και προέρχεται από τρία σερί τρίποντα. Συγκεκριμένα, κέρδισε 1-0 εκτός έδρας την Πύδνα, 2-0 εντός τον Οικονόμο, 2-0 εντός τον Δωτιέα, 1-0 εκτός τον Οπούντιο, 3-2 εντός τον Τύρναβο και 2-0 εκτός τον Φωκικό. Έχει ισοπαλίες 0-0 εντός με Αιγινιακό, 0-0 εκτός με Πιερικό, 1-1 εκτός με Καραϊσκάκη και τρεις ήττες: 3-1 εκτός από τον Πύρασο, 2-0 εντός από τον Ρήγα Φεραίο και 1-0 εντός από τον Εθνικό Φιλιππιάδας.