noodles volos banner

Δημ. Γκόλιας: “ Ζητάμε ίση μεταχείριση”

Στο μείζον θέμα της Νίκης τους τελευταίους μήνες το γηπεδικό αναφέρθηκε ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ποδοσφαιρικού τμήματος της Νίκης Βόλου Δημήτρης Γκόλιας. Ο κ. Γκόλιας φιλοξενήθηκε στο ραδιόφωνο Blue Star FM και την εκπομπή του Νίκου Μακρίδη και αφού έκανε μια σύντομη αναδρομή στα όσα έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα ζήτησε στο τέλος ίση μεταχείριση από το Δήμο Βόλου στο θέμα της παραχώρησης  γηπέδων για τις καθημερινές  προπονήσεις της ομάδας.

Ως γνωστόν οι κυανόλευκοι δεν μπορούν να προπονηθούν στο γήπεδο “ Παντελής Μαγουλάς” καθώς το χρησιμοποιούν για τους εντός έδρας αγώνες τους. Από κει και πέρα όποια προσπάθεια έγινε για συνεννόηση με τους αρμοδίους του Δήμου Βόλου έπεσε στο κενό ενώ και στα επίσημα έγγραφα που εστάλησαν δεν έλαβαν  απάντηση… Στη συνέχεια οι άνθρωποι της Νίκης στράφηκαν στην εξεύρεση λύσης στην περιοχή του Δήμου Ρήγα Φεραίου  και συγκεκριμένα ζήτησαν με επίσημα έγγραφα δυο φορές την παραχώρηση κάποιου γηπέδου για τις καθημερινές προπονήσεις. Ούτε εδώ όμως υπήρξε απάντηση, την ώρα που ίσως οι άνθρωποι του Δήμου Ρήγα Φεραίου, όπως είπε ο κ. Γκόλιας, θα μπορούσαν να παραχωρήσουν κάποιο από τα γήπεδα που δεν χρησιμοποιούνται τουλάχιστον για επίσημους αγώνες όπως π.χ. της Κερασιάς ή της Χλόης. Στην περίπτωση του γηπέδου των Καναλίων είπε πως υπήρξε ενημέρωση ότι αντιδρούν οι κάτοικοι των Καναλίων στην παραχώρηση του γηπέδου…. Τέλος από τον Δήμο Βόλου έγινε μια αντιπρόταση για την χρησιμοποίηση ενός γηπέδου και αυτό να είναι είτε της Πορταριάς είτε του Σέσκλου είτε της Δημητριάς που διαθέτει όμως πλαστικό χλοοτάπητα και μοιραία αποκλείστηκε ως επιλογή. Βασική επιλογή των ανθρώπων της Νίκης είναι το Πανθεσσαλικό Στάδιο, η χρησιμοποίηση του οποίου θα είναι εφικτή όταν ολοκληρωθούν οι εργασίες επανασποράς του χόρτου και όταν ξεκαθαρίσει το καθεστώς το οποίο θα διαχειρίζεται το Στάδιο, που αναμένεται να είναι ο Δήμος Βόλου.

Για το θέμα της επιστροφής των βαθμών:

Ο κ. Γκόλιας για το θέμα της επιστροφής των βαθμών είπε πως θα πρέπει να περιμένουμε την επόμενη εβδομάδα για να βγει η απόφαση για το -5 από την ένσταση του Πιερικού, ενώ το αμέσως επόμενο διάστημα το βάρος θα πέσει στις κινήσεις για την επιστροφή των 6 βαθμών ποινή που “κρατάει” από την Superleague. Μάλιστα στις 16/12 θα εκδικαστεί η υπόθεση του ΟΦΗ περίπτωση που είναι σχεδόν ίδια με αυτή της Νίκης και οι άνθρωποι της ευελπιστούν ότι θα εκδικαστούν  μαζί….

Για την προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο: Ο κ. Γκόλιας τόνισε ότι υπήρξε μια άσχημη εικόνα την Τετάρτη στο γήπεδο και τον αγώνα με τον Αχέροντα καθώς ήταν σχεδόν άδειο. Το γεγονός στεναχώρησε ιδιαίτερα όλα τα μέλη της διοίκησης και ειδικά τους χρηματοδότες της ομάδας, που χρειάζονται τη βοήθεια των φιλάθλων στην μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος. Ακόμη υποστήριξε πως στην ομάδα είναι όλα τακτοποιημένα, αγωνιστικά και οικονομικά θέματα, όπως πληρωμές προς τους ποδοσφαιριστές, ενοίκια κτλ.

 

Last modified onFriday, 27 November 2015 09:01