noodles volos banner

Ασταμάτητος ο Άρης

Το γεγονός πως ο Άρης δεν σκοπεύει να χάσει άλλη χρονιά παραμένοντας στην Γ Ενική φαίνεται πως το χουν καταλάβει καλά άπαντες στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Οι κιτρινόμαυροι αγωνίστηκαν με δύο λιγότερους παίκτες για περίπου μισή ώρα και με δέκα απ’ το 36’, όμως και πάλι δε τα κατάφεραν και επικράτησαν 2-1 του Εορδαϊκού στην δέκατη αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τάτου –το κέρδισε σε χέρι του Κλάζογλου- άνοιξε το σκορ στο 14’, όμως στο 36’ ο Καζναφέρης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Κι ενώ φαινόταν πως τα προβλήματα θα ξεκινούσαν για τους κιτρινόμαυρους, ο Ντούνης έδωσε τη λύση με σουτ για το 2-0 στο 45’. Ο Εορδαϊκός κατάφερε να μειώσει στο 59’, χωρίς να καταφέρει να κάνει κάτι περισσότερο, παρότι και ο Ενλουντούλου έφυγε στο 70’ για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Έτσι οι Θεσσαλονικείς προσέθεσαν ένα ακόμα τρίποντο στο σύνολό τους, παραμένοντας αήττητοι στην κορυφή της κατηγορίας μετά από δέκα αγώνες.

Eoρδαϊκός: Περπερίδης, Πασχαλίδης, Συμεωνίδης, Λιάμης, Κλάζογλου, Κουλίδης, Σερσεμής, Αμαραντίδης (80΄Ακριτίδης), Γιόνδης, Χαραλαμπίδης, Μαυρομματίδης
Άρης: Σιδεράκης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Ρόβας, Μελισσάς, Ιντζίδης, Καζναφέρης, Ενλουντούλου, Καπνίδης (70΄Κυβελίδης), Τάτος (74΄Σαμαράς), Ντούνης (46΄Πόι)