noodles volos banner

Νίκη με καλή εμφάνιση

Η Νίκη Βόλου υποδέχτηκε στο "Παντελής Μαγουλάς" τον Αχέροντα Καναλακίου στο πλαίσιο της 12ης εμβόλιμης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής. Οι "κυανόλευκοι" δεν είχαν άλλη επιλογή από την κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης στην προσπάθειά τους για αναρρίχηση σε υψηλότερες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Βόλου ήταν καλύτερη επικράτησε δίκαια της ομάδας της Πρέβεβας με 1-0 χάρις σε τέρμα του Μέτσε στο 23' ενώ κάλλιστα θα μπορούσε το σκορ να έχει πάρει και μεγαλύτερες διαστάσεις από το πρώτο κιόλας ημίχρονο.

Η κατοχή της μπάλας ήταν για τη Νίκη Βόλου από το ξεκίνημα του αγώνα με τους κυανόλευκους να έχουν την πρωτοβουλία των κινήσεων και την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο. Σε παθητικό ρόλο οι φιλοξενούμενοι που προτίμησαν να προφυλάξουν τα μετόπισθεν. Πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι μόλις στο 5ο λεπτό. Κόρνερ για τη Νίκη κεφαλιά του Κανελλόπουλου στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα μόλις άουτ πάνω από το οριζόντιο δοκάρι της αντίπαλης εστίας.  Στο 12΄ο Ελευθεριάδης έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής με την μπάλα να καταλήγει όμως άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Καραπιπέρη. Στο 20’ σουτ του Κρεββατά από το ύψος της περιοχής η μπάλα κατέληξε αδύναμα στην αγκαλιά του Καραπιπέρη. Ένα λεπτό αργότερα σέντρα από τον Ελευθεριάδη κεφαλιά  του Κρεββατά η μπάλα κόρνερ ύστερα  από την εκτίναξη του Καραπιπέρη που έδιωξε με τα ακροδάχτυλα.  Στο 23’ η Νίκη ευτύχησε να ανοίξει το σκορ. Ο Αλεξανδρής έβγαλε τη σέντρα από δεξιά ο Μέτσε στο δεύτερο δοκάρι αφύλαχτος με κοντινό σουτ άνοιξε το σκορ για τη Νίκη 1-0 τον Αχέροντα. Στο 27΄ καταγράφεται η πρώτη καλή στιγμή για τον Αχέροντα. Ο Πάνος με δυνατό ευθύβολο σουτ μεταξύ κέντρου και μεγάλης περιοχής της Νίκης απείλησε την εστία της Νίκης με την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ δίπλα από το αριστερό γαμα της εστίας του Σταυράκη. Στο 28’ σύγχυση στην άμυνα του Αχέροντα ο Ναουμίδης απείλησε με κεφαλιά, με τον Καραπιπέρη να πέφτει όμως και να αποκρούει. Στο 35’ ο Κανελλόπουλος ελίχθηκε έξω από την μεγάλη περιοχή, απέφυγε έναν αντίπαλό, έκανε το σουτ με την μπάλα όμως να καταλήγει όμως άουτ.
Το σκηνικό δεν άλλαξε στην επανάληψη. Η Νίκη απείλησε στο ξεκίνημα και για την ακρίβεια στο 50’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μέτσε με την μπάλα να καταλήγει μόλις άουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι της εστίας του Σταυράκη. Σέντρα σουτ του Κανελλόπουλου στο 52’ ο Καραπιπέρης έδιωξε σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με ωραία ενέργεια του Τσιόρου στο 58’ με σουτ αλλά ο Σταυράκης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 61’ τη σέντρα του Ελευθεριάδη προσπάθησε να αξιοποιήσει ο Κρεββατάς με κεφαλιά με την μπάλα όμως να σταματάει στο  δεξί κάθετο δοκάρι του Καραπιπέρη. Οι παίκτες από το Καναλάκι ανέβασαν την απόδοσή τους στα τελευταία λεπτά του αγώνα με σκοπό την ισοφάριση καθώς το εύθραυστο 1-0 τους έδωσε το δικαίωμα να ελπίζουν στο να αποσπάσουν τον  βαθμό της ισοπαλίας. Ο Μακρυγιάννης στο 72’  βρέθηκε τετ α τετ με τον Σταυράκη με τον γκολκίπερ της Νίκης να αποκρούει αρχικά και σε δεύτερο χρόνο με την βοήθεια του Αλεξανδρή μπλόκαρε την μπάλα. Στο δεύτερο λεπτό των  καθυστερήσεων του παιχνιδιού ο Κρεββατάς έπιασε σουτ εκτός περιοχής, υπό πίεση, με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Καραπιπέρη. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Γκορτσίλα βρήκε νικήτρια τη Νίκη που αν κερδίσει και την έφεση του -5 από το ματς με τον Πιερικό αύριο θα βρεθεί με 7 βαθμούς επιπλέον στην συγκομιδή της και θα μπορεί φυσικά να βλέπει με άλλο μάτι την συνέχεια!

Νίκη Βόλου: Σταυράκης, Αλεξανδρής (77’  Κόλα), Πασκούλεφ, Χολέβας, Ναουμίδης, Ιβανίδης, Ελευθεριάδης (73’ Μπαλαράμπε), Μπιτσάκος ( 66’ Κυπτίου), Κανελλόπουλος, Μέτσε, Κρεββατάς

Αχέρων  Καναλακίου: Καραπιπέρης,  Κουμπής, Δέτσικας,  Μπάκας, Πάνος, Μάρκος, Κυριακάκης, (46’ Τσιώρος), Πολυχρονιάδης, Λαγός,( 46’ Ομασέρε), Μακρυγιάννης (81’ Τσομπάϊ), Κωνσταντίνου Β. 

Διαιτητής: Γκορτσίλας
Κίτρινες: Ελευθεριάδης, Κόλα - Μπάκας, Κωνσταντίνου,
Σκόρερ: Μέτσε 23’,

Last modified onThursday, 26 November 2015 09:55