noodles volos banner

Μεγάλο ματς στη Νέα Αγχίαλο

 

Μεγάλο παιχνίδι σήμερα στο γήπεδο της Νέας Αγχιάλου ανάμεσα σε Πύρασο και Ρήγα Φεραίο, με σέντρα στις 15:00 στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής. Εμβόλιμη με ντέρμπι για τις δύο ομάδες της Μαγνησίας που πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη σημερινή αναμέτρηση.

Αμφότεροι προέρχονται από επιτυχίες: ο Πύρασος με 1-0 στην Αγιά και ο Ρήγας Φεραίος με 3-1 επί του Οικονόμου. Είναι σταθερά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και ο νικητής θα πάρει σημαντικό τρίποντο. Οι γηπεδούχοι του Στέφανου Ξηροφώτου είναι πλήρεις, καθώς επιστρέφει από τιμωρία ο Στεφανής, ενώ οι φιλοξενούμενοι αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών διότι ο Χατζής συμπλήρωσε την Κυριακή τέσσερις κίτρινες κάρτες, οι Αλεξίου, Σφάκας είναι εκτός αποστολής επίσης. Στο γήπεδο αναμένεται πολύ κόσμος από την Ν. Αγχίαλο και το Βελεστίνο, καθώ επίσης
κι από άλλες περιοχές για αυτή τη σημαντική αναμέτρηση, την τρίτη στο φετινό πρωτάθλημα μεταξύ ομάδων του νομού μας μετά το Πύρασος-Νίκη 1-2 στην πρεμιέρα στα Φάρσαλα και το Νίκη-Ρήγας Φεραίος 0-0 στην 5η αγωνιστική.

 

Last modified onWednesday, 25 November 2015 09:12