noodles volos banner

Αγώνας... ευκαιριών με Σαρακηνό

Η Νίκη αντιμετωπίζει αύριο την ομάδα του Σαρακηνού (14:30), στην πρεμιέρα του Κυπέλλου ΕΠΣΘ, με τον Κώστα Βελιτζέλο να δίνει χρόμο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά, μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Χωρίζοντας το έμψυχο δυναμικό σε δύο γκρουπ, σε αυτούς που αύριο θα αγωνιστούν κόντρα στον Σαρακηνό και σε αυτούς που θα ξεκουραστούν, δούλεψε στη σημερινή πρωινή προπόνηση ο Κώστας Βελιτζέλος.

Ο τεχνικός των κυανόλευκων θέλει να δώσει ανάσες στους βασικούς ποδοσφαιριστές του, ενόψει και του ερχόμενου παιχνιδιού, με αντίπαλο τον Φωκικό στην Άμφισσα την Κυριακή και, παράλληλα, να δώσει την ευκαιρία σε εκείνους που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά ή καθόλου στο πρωτάθλημα.


Ερωτηματικό αποτελεί ο Κώστας Κυπτίου, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής ακόμα μία φορά, αυτή τη φορά στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής με τον Τύρναβο, ενώ ο Στέλιος Νάκας λαμβάνει κανονικά μέρος σε ορισμένα κομμάτια της προπόνησης, με το τεχνικό τιμ του συλλόγου να του δίνει τον απαραίτητο χρόνο, προκειμένου να επανέλθει πλήρως από τον τραυματισμό του.


Μέσα στις επόμενες ώρες, αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος ποδοσφαίρου, σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που θα απαρτίσουν την αποστολή της αυριανής αναμέτρησης.