noodles volos banner

Με τη δύναμη του κόσμου...

Mετά την ισοπαλία στο Μαρτίνο και τους τριγμούς που προκάλεσε, η Νίκη Βόλου επιστρέφει στην έδρα της στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής. Υποδέχεται τον νεανικό κι αξιόμαχο Τύρναβο, αυτή τη φορά -σε σχέση με την προηγούμενη- μποροστά στους φιλάθλους της. Σέντρα στις 15:00.

Εκτός έδρας η κυανόλευκη ομάδα δεν τα καταφέρνει πολύ καλά, όμως στο γήπεδο "Π. Μαγουλάς" έχει μία ισοπαλία και μία νίκη στα δύο ματς, ενώ προηγήθηκαν άλλες δύο νίκες στη Χάλκη. Μοναδικός στόχος στη σημερινή αναμέτρηση το τρίποντο που θα ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά το σύνολο του Κώστα Βελιτζέλου, απέναντι στο σύλλογο του νομού Λάρισας που δεν χάνει εύκολα. Ο Τύρναβος έχει κερδίσει μόνο ένα ματς, έχει χάσει τρία, ενώ πήρε ισοπαλία στα μισά από αυτά που έδωσε, στα τέσσερα από τα οκτώ.
Για τη Νίκη Βόλου, εκτός αποστολής είναι οι Κυπτίου, Νάκας, ενώ ο προπονητής επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα "κοπούν" δύο λίγο πριν τη σέντρα. Οι επιλογές του Κ. Βελιτζέλου: Αλεξανδρής, Αποστολίδης, Βέργος, Ελευθεριάδης, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κόλα, Κοτίτσας, Κρεββατάς, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Μπιτσάκος, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Παπουρτζής, Πασκούλεφ, Σταυράκης, Χολέβας.