noodles volos banner

Μπακάλης: "Μεγάλης δυσκολίας το παιχνίδι με τον Αχιλλέα"

Προσοχή συνέστησε ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, όσον αφορά το παιχνίδι της Κυριακής (15:00), με αντίπαλο τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας - Χωρίς τρεις ποδοσφαιριστές οι Βελεστινιώτες.

Συνεχίζεται η προετοιμασία των κυανόλευκων του Βελεστίνου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αχιλλέα. Αύριο το πρωί θα είναι η τελευταία προπόνηση, με τον τεχνικό της ομάδας να ανακοινώνει κατόπιν την αποστολή. Να υπενθυμίσουμε πως ο Ρήγας προέρχεται από μεγάλο διπλό στην Ηγουμενίτσα, κόντρα στον Θεσπρωτό, ενώ στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης είχε το ρεπό του στον α' γύρο. Όσον αφορά στις απουσίες, Σφάκας, Σέττος και Θεοδώρου είναι τραυματίες, κρίνονται ανέτοιμοι και θα τεθούν εκτός αποστολής.

"Για την πρώτη νίκη στο γήπεδό μας"
Αισιόδοξος ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης εμφανίστηκε σε δηλώσεις του, ο τεχνικός του Ρήγα Φεραίου, Λάκης Μπακάλης, τονίζοντας, παράλληλα, πως η συγκεκριμένη αναμέτρηση χρειάζεται προσοχή, καθώς ο Αχιλλέας πρόκειται για ένα αξιόμαχο σύνολο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: "Πρόκειται για ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας είναι μία ομάδα έμπειρη στην κατηγορία, που μπορεί να έχασε αρκετούς ποδοσφαιριστές το καλοκαίρι, αλλά κράτησε τον περσινό καλό του κορμό. Θέλει πολλή προσοχή. Όσον αφορά στην αναμέτρηση, πιστεύω πως αν έχουμε καλή απόδοση και μας βοηθήσει επιτέλους και λίγο η τύχη, θα μπορέσουμε να πάρουμε την πολυπόθητη νίκη στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας. Στα προηγούμενα ματς στο Βελεστίνο, είχαμε τις ευκαιρίες και δεν είχαμε το γκολ, ελπίζω τώρα να έρθουν τα γκολ. Δεν κοιτάμε τη βαθμολογία, πάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα κάνουμε τη συνολική μας συγκομιδή στο τέλος του πρωταθλήματος".

Last modified onFriday, 06 November 2015 20:11