noodles volos banner

Συνάντηση Νίκης - Κοντονή, παρόντος Μεϊκόπουλου!

Συνάντηση ανθρώπων του κυανόλευκου συλλόγου, με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, περιλάμβανε το σημερινό απόγευμα - Παρών και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

Επί τάπητος τέθηκε το ζήτημα της αφαίρεσης 11 βαθμών από την ομάδα της Νίκης, στα πλαίσια του φετινού πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής. Παρόντες από πλευράς κυανόλευκων ήταν οι Στέργιος Φάτσης, Βασίλης Λάμπρου και Θάνος Θεοδώρου.

Οι δύο πλευρές πραγματοποίησαν συζήτηση που κράτησε αρκετή ώρα, χωρίς, παρ' όλα αυτά, να δοθεί ουσιαστική λύση, όσον αφορά στο θέμα των -6, λόγω της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα, ο κύριος Κοντονής ανέφερε πως δε μπορεί να πάρει θέση, εξαιτίας του αυτοδιοίκητου της ΕΠΟ και πρότεινε στους ανθρώπους του συλλόγου να κινηθούν νομικά, διεκδικώντας ό,τι καλύτερο.

Όσον αφορά στο θέμα των πέντε βαθμών που αφαιρέθηκαν από το παιχνίδι με τον Πιερικό, συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός εξέφρασε τη σιγουριά του πως δεν πρόκειται τελικά να επικυρωθεί η ποινή, καθώς το ίδιο το Υπουργείο ΚΥΑ έδωσε παράταση σε όλα τα γήπεδα, έως τον Φεβρουάριο, προκειμένου να προβούν σε όλες τις απαραίτητες βελτιώσεις για να κριθούν κατάλληλα. Έτσι, τέτοιου είδους απόφαση δεν ευσταθεί.

Τέλος, ο κύριος Κοντονής πρόσθεσε πως, εφόσον η πλευρά της Νίκης προβεί σε όλες τις απαραίτητες θεσμικές ενέργειες ως διοίκηση για αποφάσεις της ΕΠΟ, μόνο τότε ο ίδιος θα έχει την ευχέρεια, πατώντας στα δικά της θεσμικά βήματα, να ενεργήσει και ο ίδιος, ζητώντας να δουν πολύ προσεχτικά την περίπτωση.

Συνάντηση υπήρξε και με τον νέο διευθυντή του, τον Ιάκωβο Φιλιππούση, γνωστός από την μέχρι τώρα πορεία του στην αθλητική δημοσιογραφία, αναφέροντας πάνω - κάτω τα ίδια με τον Υφυπουργό, διαβεβαιώνοντας πως θα βοηθήσει κι αυτός, όσο μπορεί, προκειμένου να υπάρξει ευτυχής κατάληξη. Από τη μεριά του, ο κ. Μεϊκόπουλος κατέθεσε αναφορά με το περιβόητο θέμα των "κυανόλευκων" στη Βουλή των Ελλήνων, προκειμένου να διεξαχθεί κοινοβουλευτικός έλεγχος.

Last modified onSaturday, 07 November 2015 11:02