noodles volos banner

Επιστροφή Μπασδάνη, νέοι αρχηγοί και ευχαριστίες προς τον κόσμο

Ο Νίκος Μπασδάνης επέστρεψε στις προπονήσεις του Πυράσου όπως ενημέρωσε η αγχιαλίτικη ομάδα και αναμένεται τον επόμενο μήνα να αγωνιστεί ξανά με την κυανόλευκη φανέλα. Όπως έγινε γνωστό, ο αρχηγός της ομάδος δεν ακολουθούσε το τελευταίο διάστημα το πρόγραμμα του Πυράσου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όμως είναι ξανά από την Τρίτη στις προπονήσεις του Πυράσου. Θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα για να κερδίσει το χαμένο έδαφος κι εκτιμάται ότι σύντομα θα είναι σε θέση να αγωνιστεί αποτελώντας σημαντική προσθήκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Αρχηγός σε όλα τα ματς ήταν ο Δημήτρης Στεφανής, που δεν πήρε όμως χθες το περιβραχιόνιο για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Έτσι, στην αναμέτρηση με την ΑΕ Φαρκαδόνας ξεκίνησε αρχηγός ο Παναγιώτης Κοντοβάς ο οποίος παρέδωσε το περιβραχιόνιο όταν αντικαταστάθηκε λίγο πριν τη λήξη, στον Κώστα Βαγγελάκο. Αμφότεροι έχουν προσφέρει τα μέγιστα στο σύλλογο επί σειρά ετών και για πρώτη φορά χρίστηκαν αρχηγοί σε αγώνα της Γ' Εθνικής.

Τέλος, ο Πύρασος με ανακοίνωσή του ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο στα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, την Κυριακή και χθες Τετάρτη. Όπως αναφέρεται: "Η παρουσία του κόσμου ήταν μεγάλη. Η διοίκηση ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους της Νέας Αγχιάλου, και όχι μόνο καθώς στο γήπεδό μας ήρθαν φίλοι του συλλόγου μας και του ποδοσφαίρου από άλλες περιοχές. Η παρουσία τους σε κάθε εντός έδρας αγώνα είναι σημαντική για την οικονομική επιβίωση του Πυράσου στη Γ' Εθνική και την στήριξη προς διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές. Η χθεσινή νίκη αφιερώνεται στον κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει την ομάδα μας!".