noodles volos banner

Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι...

Τα αίτια της μέτριας αγωνιστικής πορείας, προσπαθούν να βρουν στη Νίκη Βόλου. Η κυανόλευκη ομάδα δεν μπόρεσε να κερδίσει τον ουραγό του ομίλου Οπούντιο, αφήνοντας δύο βαθμούς στο Μαρτίνο. Δεν φθάνει που έχει το -11 από το βαθμολογικό πίνακα, αγωνιστικά η ομάδα εμφανίζεται κατώτερη των προσδοκιών και η νίκη επί του Εθνικού Φιλιππιάδας φαίνεται πως δεν ήταν αρκετή για να αρχίσει ένα θετικό σερί και βαθμολογική αντεπίθεση...
Σε οκτώ αγωνιστικές, η Νίκη που χτίστηκε για να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και να διεκδικήσει την άνοδο, έχει κερδίσει τα μισά παιχνίδια στον αγωνιστικό χώρο, διότι ένα το έχασε στα χαρτιά (κι ενώ αναμένεται η εκδίκαση της έφεσης). Η ισοπαλία με τον Οπούντιο που ακόμη δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα ισοδυναμεί με ήττα για τους "κυανόλευκους" οι οποίοι δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι και ο Κώστας Βελιτζέλος έχει δύσκολο έργο ώστε να ανασυντάξει το σύνολο και να το οδηγήσει στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες, μία ήττα και ένα κερδισμένο παιχνίδι που χάθηκε στα χαρτιά είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός που σίγουρα δεν έχει ικανοποιήσει τον κόσμο της ομάδος, καθώς βλέπει την ομάδα αντί να πηγαίνει τρένο ώστε να καλύψει το χαμένος έδαφος της ποινής -6, να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις, με τη σημείωση πως ακόμη δεν έχει κάνει το ρεπό του πρώτου γύρου.
Στη χθεσινή αναμέτρηση, έπαιξε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο ο Αλέξανδρος Μπιτσάκος, ο οποίος σιγά σιγά ανεβάζει ρυθμούς και θα αποτελέσει άλλη μια σημαντική λύση για τον προπονητή στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Πάντως, είναι απορίας άξιον πως με αυτό το ρόστερ που δουλεύει σε επαγγελματικά πρότυπα και με παίκτες που ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο, η Νίκη δεν μπορεί να κερδίσει εκτός έδρας, καθώς μετά το δύσκολο 1-2 στο ντέρμπι με τον Πύρασο στην πρεμιέρα, είχε ισοπαλίες σε Αγιά και Μαρτίνο, ενώ ηττήθηκε στο ντέρμπι από τον Καραϊσκάκη.
Επόμενο ματς αυτό για την 9η αγωνιστική στις 8/11 με αντίπαλο τον Τύρναβο, στο γήπεδο "Π. Μαγουλάς" με παρουσία των φιλάθλων της Νίκης αυτή τη φορά σε αντίθεση με την προηγούμενη Κυριακή.