noodles volos banner

Μηδέν στο παθητικό για τη Φιλιππιάδα που πήρε Ανδρικόπουλο

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας αγωνίζεται την Κυριακή στο "Παντελής Μαγουλάς" αλλά συνεχίζει την ενίσχυση του ρόστερ του. Συγκεκριμένα, απέκτησε τον 25χρονο μεσοεπιθετικό Γιώργο Ανδρικόπουλο ο οποίος έχει φορέσει τη φανέλα της Παναχαϊκής, του Πατραϊκού, της Αχαϊκής, του Διαγόρα Βραχνεΐκων και της Αναγέννησης Πατρών. Ο Γιώργος Ανδρικόπουλος χθες έκανε την πρώτη του προπόνηση και τέθηκε στη διάθεση του Ηλία Μαγκάκη για το κυριακάτικο παιχνίδι με τη Νίκη Βόλου.

Δεν έχει δεχθεί γκολ σε 6 αγωνιστικές!
Ο Εθνικός Φιλιππιάδας και ο Ιάλυσος είναι οι δύο ομάδες στη Γ' Εθνική που ακόμα δεν έχουν δεχθεί γκολ. Ο σύλλογος της Πρέβεζας φιγουράρει στη 2η θέση του 2ου ομίλου, όντας 4 βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο ΑΕ Καραϊσκάκης, με τον γκολκίπερ Βασίλη Μπαντή να διατηρεί ανέπαφη την εστία του για 540 λεπτά στα παιχνίδια: 2-0 με Ρήγα Φεραίο (εντός), 0-0 με ΑΕ Καραϊσκάκης (εκτός), 0-0 με Φαρκαδόνα (εκτός), 1-0 με Οπούντιο Μαρτίνου (εντός), 0-0 με Τύρναβο (εκτός), 1-0 με Φωκικό (εντός).

Στη φωτογραφία ο πρόεδρος του Εθνικού Φιλιππιάδας Θανάσης Λιόντος με το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «κυανόλευκων» Γιώργο Ανδρικόπουλο.