noodles volos banner

Ξηροφώτος: "Ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών"

Δίκαιη χαρακτήρτισε τη νίκη της Πύδνας ο Στέφανος Ξηροφώτος στη συνέντευξη Τύπου. Ο προπονητής του Πυράσου επισήμανε στις δηλώσεις του: "Η νίκη της γηπεδούχου ομάδας ήταν δίκαιη βάσει της εικόνας του παιχνιδιού. Εμείς είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των παιδιών. Ίσως θα μπορούσαμε να προηγηθούμε γύρω στο 70’. Ήρθε όμως σε εκείνο το σημείο το πρώτο γκολ της Πύδνας και στις καθυστερήσεις το δεύτερο. Πλέον επικεντρωνόμαστε στο επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Πύδνας Κίτρους για τη νίκη".

Τους παίκτες των "κυανόλευκων" εκπροσώπησε ο Αλέξανδρος Αναστασίου, ο οποίος είπε: "Από πέρυσι έχουμε δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο έχει δουλέψει σκληρά. Σ’ αυτό στηριζόμαστε. Φτιάχνουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, κάνουμε ένα πλάνο και με βάση αυτό προσπαθούμε να “χτυπήσουμε” τον αντίπαλο. Σήμερα δεν μπήκαμε τόσο καλά στα πρώτα 20 λεπτά. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε λίγο. Βγάλαμε κάποια σουτ και κάποιες προσπάθειες αλλά ο αντίπαλος ήταν καλύτερος. Στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να σημειώσουμε γκολ με τον Μαλακασιώτη αλλά δεν μας έκανε η τύχη το χατίρι. Εμείς δουλεύουμε κάθε φορά για το επόμενο παιχνίδι. Αυτό θα κάνουμε και τώρα".

Ο Αποστόλης Στύλος, προπονητής Πύδνας Κίτρους, σχολίασε: "Ξέραμε ότι έχουμε πολύ δύσκολο έργο. Η ομάδα του Πύρασου είναι μία από τις έμπειρες ομάδες της κατηγορίας και μία ομάδα που χάνει πολύ δύσκολα. Έχει έναν ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού που δύσκολα μπορείς να της κάνεις ευκαιρία και πολύ πιο δύσκολα να φτάσεις στη νίκη.
Εμείς καταφέραμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, δεν καταφέραμε να προηγηθούμε όμως στο πρώτο ημίχρονο. Αλλά και στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου δεν μπορούσαμε να μετουσιώσουμε τις ευκαιρίες σε γκολ. Στη μία φάση που δημιούργησε ο αντίπαλος σταθήκαμε τυχεροί με το δοκάρι αλλά και ικανοί με την φανταστική απόκρουση του Ταταρίδη.
Με την είσοδο των παικτών που ήρθαν από τον πάγκο, του Δήμα και του Τσιούνη και λιγότερο του Γελαδάρη που έπαιξε λίγο, αλλάξαμε εικόνα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και κάναμε δύο γκολ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος δεδομένου ότι τρεις παίκτες που λογίζονται πρώτης γραμμής, απουσίαζαν και οι παίκτες που έρχονται από τον πάγκο δίνουν τέτοια ώθηση, απόδειξη ότι η ομάδα έχει πολύ καλό ρόστερ.
Έρχονται τέσσερα παιχνίδια μέσα σε 14 μέρες, Γολγοθάς για την ομάδα. Θα τα διεκδικήσουμε όλα αρχής γενομένης από το μεθαυριανό παιχνίδι με την Νεοκαισάρεια"
Ο Τσιούνης, παίκτης της Πύδνας, δήλωσε: "Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για τη μεγάλη νίκη. Ξέραμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ξέραμε ότι είναι “σφιχτή” ομάδα και δουλέψαμε πάνω σ‘ αυτό. Πιστεύω ότι ήμασταν καλύτεροι και δίκαια κερδίσαμε το παιχνίδι".

pieriasport.blogspot.gr