noodles volos banner

Δεν τα κατάφερε στην Κατερίνη ο Πύρασος

Δεν τα κατάφερε ο Πύρασος στην Κατερίνη απέναντι στη δυνατή Πύδνα Κίτρους. Παρά τις απουσίες και τη μεγάλη προσπάθεια των παικτών του Στέφανου Ξηροφώτου, οι «κυανόλευκοι» έμειναν χωρίς βαθμολογικό κέρδος στην 6η αγωνιστική. Σημείο-κλειδί της αναμέτρησης η ευκαιρία του Μαλακασιώτη στο 70ό λεπτό που απέκρουσε ο αντίπαλος γκολκίπερ και η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, πέντε λεπτά αργότερα έγινε το 1-0 και λίγο πριν τη λήξη σημειώθηκε το δεύτερο τέρμα από τους νεοφώτιστους.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Πύδνα ήταν εμφανώς καλύτερη και πίεσε για το γκολ. Είχε σουτ του Καραγκούνη στο δοκάρι στο 25ο λεπτό, κεφαλιά του Στούμπου που έφυγε λίγο άουτ και δύο καλά σουτ που απέκρουσε ο Χαλάτσης από Μακράκη κι Όττα. Για τους φιλοξενούμενους, ο Αναστασίου είχε φάουλ στο 10ο που πέρασε δίπλα από το δοκάρι, σουτ του ίδιου παίκτη δεν βρήκε στόχο στο 40ό. Στο δεύτερο μέρος, ο Πύρασος ισορρόπησε και πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τσιουρέλης ολοκλήρωσε δύο προσπάθειες με σουτ στο 50’ και 67’ που έφυγαν άουτ, αλλά η μεγάλη φάση ήταν αυτή που σημειώθηκε στο 70ό λεπτό. Ο Μαλακασιώτης βρέθηκε σε θέση για γκολ, πλάσαρε και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι αφού πρώτα απέκρουσε ο Ταταρίδης. Κι αφού δεν έγινε το 0-1, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ. Ο Τσιούνης, με τη βοήθεια της τύχης, κέρδισε τρεις κόντρες στο χώρο της μεσαίας γραμμής, έφυγε μπροστά κι πάσαρε στον Μακράκη που σκόραρε από κοντά. Το τελικό 2-0 διαμορφώθηκε στο 90ό λεπτό όταν από λάθος της άμυνας, επωφελήθηκε ο Τσιούνης και «κλείδωσε» τη νίκη για την Πύδνα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο σημερινό ματς, ντεμπούτο με τη φανέλα του Πυράσου στη Γ’ Εθνική έκαναν οι Καραλόπουλος και Βουρδάκης.

Συνθέσεις: 
Πύδνα Κίτρους: Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Κόλα, Δημητρίου, Στούμπος, Πετρουζέλης, Τρικαλόπουλος (69’ Δήμας), Καραγκούνης (60’ Τσιούνης), Σεχολάρι, Όττα (80’ Γελαδάρης), Μακράκης.
Πύρασος: Χαλάτσης, Καψιώτης, Χατζητρακόσιας, Μπόρας (77’ Σαμαράς), Καραλόπουλος (35’ Πλασταράς), Στεφανής, Μαλακασιώτης (80’ Βουρδάκης), Βαγγελάκος, Τσιουρέλης, Κοντοβάς, Αναστασίου.

 

Last modified onSunday, 25 October 2015 21:01