noodles volos banner

Επιστροφή στο Βελεστίνο με "πονηρό" ματς

 

Την "πάτησε" ήδη μία φορά ο Ρήγας Φεραίος, θέλει να αποφύγει και δεύτερο στραβοπάτημα. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη επιστρέφει στη φυσική της έδρα καθώς την Κυριακή, θα υποδεχθεί τον Αχέροντα Καναλακίου για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν στο γήπεδο Βελεστίνου.
Μετά το 0-0 στο "Παντελής Μαγουλάς" κόντρα στη Νίκη Βόλου, οι "κυανόλευκοι" πήραν ψυχολογική τόνωση ενόψει της συνέχειας και η νίκη στην 6η αγωνιστική φαντάζει μονόδρομος. Την προηγούμενη Τετάρτη, ο Ρήγας Φεραίος έφερε 1-1 με τον Φωκικό, χάνοντας ...δικό του ματς, μια ισοπαλία απρόσμενη βάσει της εικόνας των δύο ομάδων και της εξέλιξης του συγκεκριμένου παιχνιδιού. Μία γκέλα όμως ήταν αρκετή... και δεν υπάρχουν περιθώρια για δεύτερη. Να τονίσουμε πως ο Ρήγας έχει δύο εντός έδρας ισοπαλίες (στο γήπεδο Αρμενίου) με αντιπάλους που βρίσκονται στην τελευταία θέση με 1 βαθμό, τον Οπούντιο και τον Φωκικό. Οι δύο αυτές ομάδες έχουν συγκάτοικο στην ουρά της κατάταξης τον Αχέροντα Καναλακίου, που οι παίκτες του Μπακάλη φιλοξενούν την Κυριακή...
Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο πως οι νεοφώτιστοι από το νομό Πρεβέζης, που επέστρεψαν στη Γ' Εθνική ύστερα από είκοσι χρόνια, σε πέντε ματς ακόμη δεν έχουν σκοράρει. Ηττήθηκαν με 1-0 κατά σειρά από τον Οικονόμο στην Τσαριτσάνη, εντός από τον Πύρασο, στο Αιγίνιο, μετά με 0-2 από τον Πιερικό, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική είχαν το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα, μια ισοπαλία δίχως γκολ κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς.
Για τους Βελεστινλιώτες είναι "πονηρό" ματς κι αυτό το γνωρίζουν καλά τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές που θέλουν να συνδυάσουν την επιστροφή στο γήπεδό τους με μια καλή εμφάνιση και τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

 

Last modified onThursday, 22 October 2015 10:55