noodles volos banner

Καταλήγει σε Βελιτζέλο η Νίκη!

Ο Κώστας Βελιτζέλος φαίνεται πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Λεωνίδα Μπίλη, όσον αφορά την τεχνική ηγεσία των κυανόλευκων - Μέχρι το βράδυ η επισημοποίηση της συνεργασίας, μεταξύ των δύο πλευρών.

Σε μία κίνηση - έκπληξη προχώρησε η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, επέλεξε τον Κώστα Βελιτζέλο να αντικασταστήσει το Λεωνίδα Μπίλη στην άκρη του πάγκου της ομάδας!

Το όνομα του -όπως όλα δείχνουν- νέου τεχνικού της Νίκης, συνδέεται με τη λαμπρότερη σελίδα της σύγχρονης ιστορίας της ομάδας, διότι τη σεζόν 2013-2014 ήταν πρώτος βοηθός στους "μπλε", κατά την επιτυχημένη θητεία του Αλέκου Βοσνιάδη.

Ο Βελιτζέλος, λοιπόν, ενδέχεται σήμερα να μεταβεί στο Βόλο, προκειμένου να υπάρξει η τελική συμφωνία με τους ιθύνοντες του συλλόγου, με την ανακοίνωση του "γάμου", μεταξύ των δύο πλευρών, να αναμένεται εντός των επόμενων ωρών.

Το who is who του Κώστα Βελιτζέλου

Γεννημένος στις 27 Απριλίου 1972, ο Κώστας Βελιτζέλος ήταν συνεργάτης του Αλέκου Βοσνιάδη την περίοδο 2005-06 στον Θερμαϊκό Θέρμης. Στη συνέχεια πορεύτηκαν μαζί τόσο στον Εορδαϊκό όσο και στην Αναγέννηση Επανομής.

Οι δρόμοι τους χώρισαν όταν ο Αλέκος Βοσνιάδης ανέλαβε τις τύχες του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ ο Κώστας Βελιτζέλος ήταν ο πρώτος τεχνικός της Αναγέννηση Επανομής. Στη συνέχεια, πορεύθηκαν ξανά μαζί, σε Νίκη Βόλου, ΑΕΛ και Απόλλωνα.

Κατάγεται από τη Φλώρινα και, εκτός από αρκετά καλός στο τακτικό κομμάτι, στο πλευρό του Αλέκου Βοσνιάδη δούλευε και πάνω στην ανάλυση του εκάστοτε αντιπάλου.

Last modified onWednesday, 21 October 2015 13:52