noodles volos banner

Ψάχνοντας τον... "εκλεκτό" στη Νίκη

Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος ποδοσφαίρου των κυανόλευκων υπέβαλε πρόταση συνεργασίας στον Μιχάλη Ζιώγα, περιμένοντας την απάντησή του, ενώ ρίχνει "κλεφτές ματιές" σε 2-3 ακόμα περιπτώσεις.

Μετά την παραίτηση Μπίλη, που έγινε δεκτή από τους διοικούντες της ομάδας, το θέμα που απασχολεί άμεσα, στις τάξεις των κυανόλευκων, δε θα μπορούσε να είναι άλλο από την αναζήτηση προπονητή.

Όπως σας ενημέρωσε πρώτο χθες το magnesiasports, έχει γίνει κρούση στο Μιχάλη Ζιώγα, τον πρώην προπονητή της ΑΕΛ, με παλαιότερη θητεία και στον Εθν. Ολυμπιακό Βόλου, με την απάντηση του έμπειρου προπονητή να αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Από 'κει και πέρα, οι προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία της ομάδας, με βιογραφικά προπονητών είναι πάρα πολλές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο αριθμός τους είναι διψήφιος και, συγκεκριμένα, πάνω από 15! Ανάμεσά τους, υπάρχουν και τεχνικοί που δεν είναι ελεύθεροι, αλλά είναι διατεθειμένοι να αφήσουν την ομάδα, στην οποία βρίσκονται, προκειμένου να αναλάβουν τη Νίκη.

Αρκετά είναι τα ονόματα, τα οποία ακούγονται, με τους ιθύνοντες των κυανόλευκων να μη θέλουν να... "τραβήξει" πολύ το συγκεκριμένο θέμα χρονικά. Οι πληροφορίες μας, πάντως, αναφέρουν πως μέχρι αύριο θα υπάρξει η τελική συμφωνία, με τον "εκλεκτό" της διοίκησης.

 

Last modified onTuesday, 20 October 2015 13:44