noodles volos banner

"Τιμή μου που έχτισα εγώ τη Νίκη, θα φύγω με την ομάδα αήττητη" (video)

Δήλωσε την παραίτησή του ο Λεωνίδας Μπίλης στη συνέντευξη Τύπου, ενώ άφησε αιχμές για την αγωνιστικότητα των αντιπάλων. Ο πρώην πλέον προπονητής της Νίκης Βόλου, ανέφερε: "Και να κερδίζαμε, θα ήμασταν στεναχωρημένοι γιατί ο Κοτίτσας σήμερα έχασε η μητέρα του. Χάθηκε και ο Αποστόλης Πλασταράς και θα ήθελα να συλλυπηθώ την οικογένειά του. Για το παιχνίδι, καλά τα λόγια του συναδέλφου κ. Μπακάλη, που εκτιμώ ιδιαίτερα, αλλά πρέπει στη ζωή να τραβάμε το δρόμο μου και να παίρνουμε τις ευθύνες μας. Έγινε ροτέισον στον Ρήγα Φεραίο γιατί κάποια παιδιά προφυλάχθηκαν για να παίξουν εδώ και να αποδείξουν ότι μπορούνε. Η Νίκη δεν μπαίνει σε αυτό το τριπάκι. Η Νίκη παίζει σε κάθε παιχνίδι για τη νίκη, δεν διαλέγει παιχνίδια. Στη ζωή αναλαμβάνουμε πάντα αυτοί που πρέπει τις ευθύνες τους. Για τη δεύτερη συνεχόμενη ισοπαλία, η ευθύνη ανήκει στον προπονητή και θα θέσω στη διάθεση της ομάδας την παραίτησή μου. Το καράβι το έφερα μέχρι εδώ, μπορεί να έρθει ένας καλύτερος να το πάρει πιο ψηλά. Η Νίκη δεν έχει να φοβηθεί τίποτα, έχει διοίκηση, έχει ποδοσφαιριστές. Πληρώσαμε για ακόμη μία Κυριακή που παίζαμε με τρομερές απουσίες. Δεν πήρε ούτε κίτρινη ο παίκτης που τραυμάτισε τον Κιπτίου και μείναμε να παίζουμε με δέκα παίκτες για είκοσι λεπτά. Δεν πειράζει όμως, δεν φταίνε οι διαιτητές. Πάντα φταίνε οι προπονητές, και πρέπει να είναι μάγκες να παίρνουν τις ευθύνες. Ή θα προχωρήσουμε με το πλάνο το δικό μου και ό,τι γίνει, θα χτίσουμε ομάδα όπου πάει ή θα έρθει άλλος να συνεχίσει το έργο μου. Είναι μεγάλη μου τιμή που έχτισα εγώ τη Νίκη κι αν φύγω, θα φύγω με την ομάδα αήττητη".

Επίσης, επισήμανε ότι μέχρι τώρα ακολουθήθηκε το δικό του πλάνο, η διοίκηση ήταν σωστή μαζί του και σχολίασε: "Αν φύγω θα φύγω πρώτος μάγκας κι ευγνωμών στη διοίκηση για αυτά που έχει κάνει μέχρι τώρα". Ακόμη, άφησε σοβαρές αιχμές για τον προπονητή και τους παίκτες του Ρήγα Φεραίου λέγοντας ότι με τον Φωκικό οι του Ρήγα δεν έδωσαν το 200% των δυνατοτήτων του όπως σήμερα.

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του προπονητή της Νίκης Βόλου Λεωνίδα Μπίλη μετά το παιχνίδι με τον Ρήγα Φεραίου στο "Π.Μαγουλάς"

Media

Last modified onSunday, 18 October 2015 20:48