noodles volos banner

LIVE: Νίκη Βόλου - Ρήγας Φεραίος

Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα Νίκη Βόλου - Ρήγας Φεραίος, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

1': Ξεκίνησε το παιχνίδι!

3': Σουτ του Κρεββατά από το ύψος του πέναλτι, η μπάλα στην αγκαλιά του Κεφαλά.

7': Πρώτη καλή στιγμή για το Ρήγα, με το σουτ του Σέτου να περνάει ψηλά άουτ.

10': Μεγάλη ευκαιρία για τον Ρήγα! Ο Σέτος έγινε αποδέκτης της μπάλας εντός περιοχής, έκανε το σουτ με το αριστερό, ο Σταυράκης απέκρουσε στη γωνία του.


- Η σύνδεση μας έγινε καθυστερημένα, δε γνωρίζουμε ακόμα τις συνθέσεις των δύο ομάδων, με την πρώτη ευκαιρία θα σας ενημερώσουμε.

11: Ευκαιρία για τη Νίκη. Ο Ελευθεριάδης έκανε το σουτ εντός περιοχής, με τη μπάλα να κοντράρει στον Γκάγκα και να καταλήγει πλάγιο.


- Έχουμε και τις συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Λ. Μπίλης): Σταυράκης, Ταουσιάνης, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης, Κολημήτρας, Ελευθεριάδης, Κόλα, Κανελλόπουλος, Κυπτίου, Κρεββατάς

Ρήγας Φεραίος (Λ. Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουρατζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου, Χατζής, Σέτος, Κορέτα, Ζενούνι, Γκίκας


20: Μεγάλη διπλή ευκαιρία για τη Νίκη! Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κυπτίου, ο Κεφαλάς απέκρουσε στη γωνία του ασθενώς, το ριμπάουντ του Ελευθεριάδη κατέληξε στο δοκάρι!

- Περίπου 2.000 θεατές αυτή τη στιγμή στις εξέδρες του "Π. Μαγουλάς".

23': Ακόμα μία καλή στιγμή για τη Νίκη. Ο Ταουσιάνης έγινε αποδέκτης της μπάλας από δεξιά, έβγαλε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, με την κεφαλιά του Κρεββατά να περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κεφαλά.

- Στέκεται καλά ο Ρήγας, πιέζοντας ψηλά τη Νίκη και δυσκολεύοντας την κυκλοφορία της. Μέχρι στιγμής, όμως, η Νίκη έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και, φυσικά, τις ευκαιρίες.

30': Κεφαλιά του Κανελλόπουλου, πέρασε ψηλά άουτ.

34': Δυνατό αριστερό σουτ του Κόλα εκτός περιοχής, η μπάλα άουτ.

- Συμπληρώσαμε 35 λεπτά στο παιχνίδι. Η Νίκη ελέγχει πλήρως το παιχνίδι στα τελευταία λεπτά, με τον Ρήγα να αμύνεται μαζικά.

40': Έχει πέσει ο ρυθμός στα τελευταία λεπτά, κερδίζει μέτρα ο Ρήγας.

44': Μακρινό σουτ του Κυπτίου, η μπάλα άουτ.

- Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Η Νίκη έχει την υπεροχή, όχι όμως και την ουσία, απέναντι στον Ρήγα, που φαίνεται αξιόμαχος, δίχως, πάντως, να απειλεί ιδιαίτερα την εστία του Σταυράκη. Σε λίγο και πάλι μαζί!

Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος, με αλλαγή για τη Νίκη. Στη θέση του Κόλα, ο Κεμάλι.

50': Εκτέλεση κόρνερ του Ελευθεριάδη, κεφαλιά του Χολέβα, η μπάλα άουτ.

52': Ευκαιρία για τον Ρήγα! Σέντρα από τα δεξιά, ο Αλεξίου στο πρώτο δοκάρι βρήκε τη μπάλα με το μυτάκι, η μπάλα λίγο άουτ.

59': Δεύτερη αλλαγή για τη Νίκη. Στη θέση του Ελευθεριάδη, ο Ιβανίδης.

- Συμπληρώθηκε μία ώρα παιχνιδιού, με τη Νίκη να διατηρεί την κατοχή στην επανάληψη, χωρίς, όμως, να απειλεί την εστία του Κεφαλά.

65': Πρώτη αλλαγή για τον Ρήγα. Στη θέση του Κορέτα, ο Σφάκας.

66': Κεφαλιά του Χολέβα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κυπτίου, η μπάλα άουτ.

68: Σέντρα του Σπαθή από αριστερά, ο Ζενούνι έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα ψηλά άουτ.

69': Όμορφη ενέργεια του Κανελλόπουλου από αριστερά, ο οποίος στόπαρε και σούταρε τη μπάλα, που πέρασε άουτ.

70': Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Μπίλης. Στη θέση του Ταουσιάνη, ο Αποστολίδης.

Αλλαγή και για τον Ρήγα στο 71': Στη θέση του Γκίκα, ο Γουτούλης.

- Η εικόνα της Νίκης στο δεύτερο μέρος δεν είναι καλή, που παρά την υπεροχή της, δε μπορεί να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Κεφαλά.

76': Τρίτη αλλαγή για τον Ρήγα. Στη θέση του Σέτου, ο Γεωργαντζής.

79': Σκληρό φάουλ του Σφάκα, πάνω στον Κυπτίου. Ο μέσος της Νίκης δείχνει να μη μπορεί να συνεχίσει, με δέκα παίκτες η Νίκη.

Μπήκαμε στο 85', τίποτα σήμαντικό τα τελευταία λεπτά.

- Μπαίνουμε στις καθυστερήσεις, χωρίς τίποτα αξιόλογο. Το παιχνίδι, όσο κυλάει έτσι, θα μείνει ως έχει.

- Τελευταίες στιγμές στο ματς, με τη Νίκη να πιέζει.

- Τέλος του αγώνα. Νίκη Βόλου - Ρήγας Φεραίος 0-0, με τους γηπεδούχους να μη μπαίνουν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο του "Π. Μαγουλάς" στην επανάληψη και τον Ρήγα να φεύγει αήττητος από τη Νέα Ιωνία, με σχετική ευκολία. Αναλυτικό ρεπορτάζ, σε λίγο από το www.magnesiasports.gr.

Last modified onSunday, 18 October 2015 17:51