noodles volos banner

Eπιστροφή στην "Κλούβα" με ντέρμπι Νίκη Βόλου-Ρήγας Φεραίος

Η Νίκη Βόλου επιστρέφει σήμερα στη φυσική της έδρα, ύστερα από δύο εντός έδρας που έδωσε στη Χάλκη. Υποδέχεται στις 16:00 τον Ρήγα Φεραίο σε μαγνησιώτικο ντέρμπι στο γήπεδο "Π. Μαγουλάς", στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Λεωνίδα Μπίλη προέρχεται από ισοπαλία στην Αγιά, που ήταν ο πρώτος αγώνας που δεν βρήκε δίχτυα και δεν κατάφερε να κερδίσει. Θέλει να συνδυάσει την επιστροφή της με τρεις βαθμούς ώστε να συνεχίσει ακάθεκτη την πορεία της. Ο προπονητής των "κυανόλευκων" δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Μέτσε, Νάκα και τον Αλεξανδρή, όμως μετράει επιστροφές αφού στα πλάνα του είναι ο Κοτίτσας και ο Ταουσιάνης.
Από την άλλη, ο Ρήγας Φεραίος θα παίξει για να ρεφάρει την απρόσμενη απώλεια βαθμών που είχε στην εμβόλιμη αγωνιστική με τον Φωκικό, όταν οι "κυανόλευκοι" του Λάκη Μπακάλη δεν κέρδισαν ...δικό τους παιχνίδι κι αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας. Απουσίες δεν υπάρχουν και ο Βελεστινλιώτης τεχνικός θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Το ντέρμπι Νίκη Βόλου-Ρήγας Φεραίος θα διευθύνει ο Κ. Μηλιάδης από την ΕΠΣ Μακεδονίας, με βοηθούς του, τους Λεζάη, Μποζατζίδη από την ίδια Ένωση.

Last modified onSunday, 18 October 2015 10:27