noodles volos banner

Συνεχάρη ΕΠΣΘ, αποδέσμευσε Μίλτο

Σε δύο ανακοινώσεις προχώρησε η διοίκηση της ομάδας της Νέας Αγχιάλου.

Συγκεκριμένα, η πρώτη αφορούσε το περιβόητο θέμα της άρσης της ποινής της ΕΠΣΘ και η δεύτερη την αποδέσμευση του Μίλτου, ο οποίος πλέον ανήκει στη Νίκη Βόλου.

Αναλυτικά, οι δύο ανακοινώσεις:

"Η διοίκηση του Πυράσου συγχαίρει θερμά τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου της ΕΠΣΘ που εκλέχθηκαν στις πρόσφατες αρχαιρεσίες της 9ης Οκτωβρίου και εύχεται καλή επιτυχία στο έργο τους για την αναβάθμιση της Ένωσης και του τοπικού ποδοσφαίρου. Είμαστε χαρούμενοι που η περιπέτεια της ομάδος μας με την αναγκαστική εγγραφή στην ΕΠΣ Λάρισας είχε αίσιο τέλος κι αναμένουμε αγαστή συνεργασία με την ΕΠΣΘ, όπως άλλωστε πάντα είχε ο σύλλογός μας".

 

"Η ομάδα μας ανακοινώνει πως ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Μίλτος έμεινε ελεύθερος από τον Πύρασο και θα συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία στη Νίκη Βόλου. Η διοίκηση του Πυράσου ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη για την διετή παρουσία του στο σύλλογό μας. Θα τον θυμόμαστε για το νικητήριο γκολ που πέτυχε στον αγώνα με τη Σκιάθο, με βολ-πλανέ στο τελευταίο λεπτό, για το τέρμα στον τελικό του Κυπέλλου του 2014 και τις φαντεζί προσπάθειές του προσφέροντας ωραίο θέαμα στους φιλάθλους μας.
Ο Γιάννης Μίλτος αγωνίστηκε με τον Πύρασο σε 25 αγώνες τη σεζόν 2013-14 έχοντας 5 γκολ και κατακτώντας το πρωτάθλημα της Α” ΕΠΣΘ και το Κύπελλο ΕΠΣΘ, είχε 4 συμμετοχές στα μπαράζ ανόδου το 2014, ενώ τη σεζόν 2014-15 έπαιξε σε 9 αγώνες στη Γ” Εθνική. Καλή επιτυχία Γιάννη στη νέα σου ομάδα και στην προσωπική του ζωή".