noodles volos banner

"Αποτελέσματα και ποιοτικό ποδόσφαιρο"

Ο Λεωνίδας Μπίλης, στην απογευματινή συνέντευξη τύπου, έθεσε τον στόχο της ομάδα της Νίκης, που δεν είναι άλλος από την πρώτη θέση, σε συνδυασμό με όμορφο ποδόσφαιρο. Τί είπε για Ρήγα, Μπιτσάκο, Μέτσε και... γήπεδο. Αρχικά, ο τεχνικός της ομάδας της Νίκης τοποθετήθηκε ως εξής:

«Ήταν μία δύσκολη εβδομάδα για εμάς, με δύο σημαντικά και δύσκολα παιχνίδια, ενώ την Κυριακή, αυτή η εβδομάδα κλείνει με ένα ακόμα δύσκολο ματς. Παρ’ όλο που είμαστε αήττητοι, μέχρι στιγμής, δεν είμαι ικανοποιημένος, καθώς ήθελα να είχαμε το απόλυτο. Στο τελευταίο παιχνίδι, με αντίπαλο τον Δωτιέα, εκτός του ότι δεν πετύχαμε τον στόχο μας, που ήταν η νίκη, παράλληλα, δεν είχαμε και καλή απόδοση. Εξήγησα στα παιδιά πως το λάθος μας ήταν καθαρά τακτικό, παρ’ όλο που κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλάξαμε πολλούς σχηματισμούς, προκειμένου να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Εγώ, σε συνεργασία με τα παιδιά και τη διοίκηση, έχουμε θέσει αρκετά υψηλούς στόχους και θέλουμε το απόλυτο. Δε θα πρέπει να μας επηρεάζουν ούτε οι κακές διαιτησίες, ούτε οι κλειστές άμυνες και επιβάλλεται μόνοι μας να βρίσκουμε τρόπους να λύνουμε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση και να κερδίζουμε οποιονδήποτε αντίπαλο. Θέλω να εγγυηθώ στον κόσμο που μας ακολουθεί όλο αυτόν τον καιρό πως επιδίωξή μας είναι να δημιουργήσουμε μία ομάδα, ένα σύνολο που θα φέρει όλους τους Νικιώτες στο γήπεδο.

Κι αυτό δε θα γίνει μόνο με τα καλά αποτελέσματα, αλλά και με το καλό ποδόσφαιρο, κάτι που ο κόσμος μας το θέλει και το εκτιμά. Ελπίζω, λοιπόν, να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα, όπως και τις πρώτες δύο αγωνιστικές κυρίως, αρχής γενομένης με το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι πρόκληση για εμάς το παιχνίδι στο «Π. Μαγουλάς». Είμαστε οι πρεσβευτές και οι πολεμιστές της Νίκης και είναι τιμή μας που έχουμε επιλεγεί να κάνουμε εμείς τη νέα αρχή σε αυτήν την ομάδα και να μπούμε μπροστά».

Για το Νέτι Μέτσε και τον τραυματισμό του:

«Ο Νέτι ήταν άτυχος στη σημερινή προπόνηση. Συγκεκριμένα, να πούμε, πως είχε ένα σκίσιμο στα χείλη, σε μία άχαρη σύγκρουση, το παιδί έκανε 10 ράμματα. Είναι καλά στην υγεία του, αλλά θα επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, σε περίπου 10 μέρες. Ο Νέτι έχει τρομερό ενθουσιασμό, πάντα δίνει το 200% των δυνατοτήτων του και πιστεύω πως η νεανική ορμή είναι αυτή που του έχει δώσει τις ευκαιρίες στην καριέρα του, μέχρι στιγμής. Πιστεύω πως αν καταφέρει να ελαττώσει το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό, θα αποφεύγει και τέτοιου είδους τραυματισμούς».

Για τον Ρήγα Φεραίο:

«Είναι νωρίς να βγάλουμε συμπεράσματα για τους αντιπάλους. Το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, παρά το κακό ξεκίνημα ο Ρήγας, είναι πολύ καλή ομάδα και έχει το χρόνο να αλλάξει την αγωνιστική του εικόνα. Βέβαια, χωρίς τους Ρολάν και Γιώργο (σ.σ. Κεμάλι και Ναουμίδης, που πέρσι αγωνίζοντας στον Ρήγα) αποδυναμώθηκε αισθητά. Είναι μία ομάδα με τον ίδιο προπονητή για μεγάλο χρονικό διάστημα, μία ομάδα που μοιραζόμαστε τα ίδια χρώματα και την ίδια νοοτροπία. Την Κυριακή, όμως, θα είμαστε αντίπαλοι για περίπου 96 λεπτά, ο Ρήγας θα βρει το δρόμο του και εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους του».

Για τον αγωνιστικό χώρο του "Π. Μαγουλάς":

«Σίγουρα, δεν είναι 100% έτοιμος, αλλά είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από το καλοκαίρι. Η επίστρωση άμμου κι η επανασπορά πραγματοποιήθηκε, το γήπεδο δεν διατρέχει κάποιον κίνδυνο από το παιχνίδι που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή. Αντίθετα, πιστεύω πως όσο περνάει ο καιρός θα γίνεται ακόμα καλύτερο και θα πληροί τους κανονισμούς ασφαλείας της κατηγορίας. Ο κόσμος να προστατέψει το γήπεδο και την ομάδα μας, προκειμένου να μην έχει άλλη οικονομική επιβάρυνση».

Για το παιχνίδι με τον Δωτιέα:

«Έχουμε δουλέψει πολύ και το καλοκαίρι και κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος στο τακτικό κομμάτι. Πάντα προσπαθούμε να εφαρμόζουμε τον τρόπο παιχνιδιού που ταιριάζει περισσότερο στους ποδοσφαιριστές μας. Είναι αλήθεια πως στο παιχνίδι της Τετάρτης δεν είχαμε φρεσκάδα στη μεσαία γραμμή. Δε μπορέσαμε να συνεργαστούμε αρμονικά, δεν βγήκαν οι κάθετες πάσες και οι επιθετικοί μας δεν τροφοδοτήθηκαν ιδιαίτερα. Στον λίγο πραγματικό χρόνο της αναμέτρησης, καθώς ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου μας σπατάλησε αρκετό από αυτόν, δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τα μειονεκτήματα του. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη του αποτελέσματος, η διοίκηση, όπως και να ‘χει, μας στηρίζει και είμαι πολύ ικανοποιημένος».

Για τον Κοτίτσα και τους άλλους απόντες:

«Ο Ευθύμης είναι 100% υγιής. Την Κυριακή ολοκληρώνει το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης που έχουμε σχεδιάσει για αυτόν. Η συμμετοχή του στο παιχνίδι με το Ρήγα είναι αμφίβολη, την Δευτέρα μπαίνει κανονικά στις προπονήσεις. Θέλει να παίξει και μου λέει ότι αισθάνεται καλά. Την Τετάρτη θέλουμε να κλείσουμε ένα φιλικό, προκειμένου Κοτίτσας, Αλεξανδρής και Αραπίτσας (σ.σ. οι δύο τελευταίοι λύνουν το πρόβλημα με τα δελτία τους) να πάρουν χρόνο και να είναι έτοιμοι σύντομα». Τέλος, για την ενδεχόμενη μεταγραφή Μπιτσάκου: «Πρόκειται για ένα παιδί που έχει ματώσει τη φανέλα της Νίκης. Η απόκτησή του αποτελεί, πλέον, τυπική υπόθεση και πιστεύουμε πως θα βοηθήσει. Έχει πραγματοποιήσει εργομετρικά τεστ και φαίνεται αρκετά έτοιμος, σίγουρα πρόκειται για μία ποιοτική προσθήκη».

Last modified onFriday, 16 October 2015 22:04