noodles volos banner

"Νίκη για τον κόσμο μας"

Ο κεντρικός αμυντικός της Νίκης, Γιώργος Ναουμίδης, πήρε πρώτος το λόγο στην απογευματινή συνέντευξη τύπου, ενόψει της αναμέτρησης, με αντίπαλο τον Ρήγα Φεραίο, τονίζοντας πως η νίκη απέναντι στην ομάδα του Βελεστίνου αποτελεί μονόδρομο.

Αρχικά, ο ποδοσφαιριστής των κυανολεύκων ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Δε σας κρύβω πως για όλους τους ποδοσφαιριστές που ήρθαμε στην ομάδα της Νίκης, ήταν όνειρο να αγωνιστούμε σε αυτό το γήπεδο. Από το καλοκαίρι που ξεκινήσαμε την προετοιμασία με τον coach, αναγκαζόμασταν να αλλάζουμε κάθε εβδομάδα έδρα, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να αγωνιστούμε στο γήπεδό μας, μπροστά στον κόσμο μας. Εύχομαι να κερδίσουμε και να δώσουμε χαρά σε αυτόν τον κόσμο».

Για το πέρασμά του από τον Ρήγα και τη σημαντικότητα της αναμέτρησης για αυτόν:


«Τα άτομα στο Ρήγα είναι γνωστά, αγωνίστηκα εκεί ένα χρόνο. Ελπίζω να βοήθησα την ομάδα του Βελεστίνου να υλοποιήσει τους στόχους της. Πλέον, είμαι ποδοσφαιριστής της Νίκης, θέλω αυτή η ομάδα πλέον να πετυχαίνει. Κι εγώ και οι συμπαίκτες μου θα δώσουμε το 110% των δυνατοτήτων μας την Κυριακή για τη νίκη».

Για το άγχος που δημιουργεί η επιστροφή της ομάδας στη φυσική της έδρα:


«Δεν πρόκειται για άγχος κακό, αλλά δημιουργικό. Ο κόσμος στα προηγούμενα παιχνίδια ήρθε εκεί που αγωνιστήκαμε και μας βοήθησε πολύ. Η ομάδα είναι αήττητη, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Ελπίζω η επιστροφή στο «Π. Μαγουλάς» να συνδυαστεί με μία νίκη, που θα επεκτείνει το σερί».

Τέλος, για το παιχνίδι της περασμένης Τετάρτης, με αντίπαλο τον Δωτιέα:


«Σίγουρα, έγιναν λάθη. Ο coachμάς ανέφερε ποια ήταν τα σφάλματα που κάναμε. Ο τρόπος παιχνιδιού του αντιπάλου, σε συνδυασμό με ορισμένα φαλτσοσφυρίγματα του διαιτητή μας έβγαλαν εκτός ρυθμού. Ο καθένας κάνει την αυτοκριτική του. Εμείς, σαν ομάδα, θα πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας την Κυριακή, για να πάρουμε τη νίκη. Στο τέλος, οι παίκτες του Δωτιέα πανηγύριζαν, με αφορμή την ισοπαλία κι αυτό το σκηνικό θα το δούμε πολύ συχνά. Είμαστε η Νίκη Βόλου, το φαβορί της κατηγορίας και της ανόδου, θα πρέπει να σπάμε τις κλειστές άμυνες, προκειμένου να φεύγουμε νικητές από αντίστοιχα παιχνίδια».