noodles volos banner

Στατιστικά-βαθμολογία της Γ' Εθνικής

Με νίκες συνέχισαν χθες οι τρεις ομάδες που παρουσιάζονται φαβορί για τον τίτλο: η Νίκη Βόλου κέρδισε 2-1 τον Πιερικό, ο Αιγινιακός δύσκολα 1-0 τον Αχέροντα Καναλακίου στο Αιγίνιο και ο Καραϊσκάκης 1-0 στο Μαρτίνο τον Οπούντιο. Μέχρι στιγμής, έχουν διεξαχθεί 24 αναμετρήσεις στο 2ο όμιλο. Με εξαίρεση το χθεσινό κατερινιώτικο ντέρμπι που η Πύδνα συνέτριψε 4-1 τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, όλα τα υπόλοιπα ματς είναι "κλειστά" στο σκορ, ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της Γ' Εθνικής Κατηγορίας.
Μιλώντας με αριθμούς, 14 από τα 24 παιχνίδια έχουν κριθεί με ένα γκολ διαφορά, ενώ έχουμε και πέντε ισοπαλίες (εκ των οποίων οι τέσσερις χωρίς γκολ). Πιο συγκεκρμένα, στην 1η αγωνιστική: 6 ματς κρίθηκαν με ένα γκολ διαφορά (τρία 1-0, δύο 2-1, ένα 3-2), ένα με δύο γκολ διαφορά (2-0) και μία ισοπαλία (1-1). Στη 2η αγωνιστική, τέσσερα ματς με ένα γκολ διαφορά (τρία 1-0 και ένα 2-1), τρεις ισοπαλίες (όλες 0-0) και ένα με δύο γκολ διαφορά (2-0). Στην 3η αγωνιστική: τέσσερα ματς με ένα γκολ διαφορά (δύο 1-0, δύο 2-1), μία ισοπαλία (0-0), δύο ματς με δύο γκολ (3-1 και 4-2), ένα με τρία γκολ (4-1) που είναι μέχρι στιγμής το μεγαλύτερο σκορ.
Δέκα φορές έχουν κερδίσει οι γηπεδούχοι, εννιά φορές οι φιλοξενούμενοι και πέντε ισοπαλίες. Στο σκοράρισμα, είχαμε 18 τέρματα στην πρεμιέρα, μετά μόλις 8 και χθες Κυριακή, 23. Τέλος, να αναφέρουμε πως μοναδική ομάδα που έχει τρεις νίκες είναι η Νίκη Βόλου, αήττητες παραμένουν επίσης οι Καραϊσκάκης, Εθνικός Φιλιππιάδας, Δωτιέας, χωρίς βαθμοί οι Αχέρων Καναλακίου και Φωκικός. Μάλιστα, ο νεοφώτιστος Αχέρων έχει χάσει όλους τους αγώνες με σκορ 1-0!

bathmog3agwni