noodles volos banner

Πρώτο πέναλτι και δεύτερη ανατροπή στο σκορ στη Γ' Εθνική για τον Πύρασο

 

Η νίκη του Πυράσου επί του Θεσπρωτού ήταν πολύ σημαντική για πολλούς λόγους. Επιτεύχηκε κόντρα σε αντίπαλο που ήταν στην κορυφή με "δύο στα δύο" κι αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές του ομίλου, με πολύ καλό έμψυχο δυναμικό. Σημειώθηκε σε γήπεδο που ο Πύρασος έπαιξε για πρώτη φορά, στο Ναρθάκι. Έγινε με φοβερή ανατροπή στα τελευταία λεπτά, καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγούνταν μέχρι το 83ο και δέχθηκαν τρία γκολ σε διάστημα ενός δεκαλέπτου!

Στατιστικά, ο Πύρασος χθες κέρδισε το πρώτο του πέναλτι στη Γ' Εθνική ύστερα από 30 αγώνες! Στις καθυστερήσεις το κέρδισε ο Κοντοβάς και το μετέτρεψε σε γκολ ο Στεφανής. Πέτυχε για δεύτερη φορά νίκη με ανατροπή στο σκορ. Πέρυσι είχε γυρίσει το ματς με την Κοζάνη, από 0-1 σε 2-1 με τον Τσιουρέλη να πετυχαίνει τότε την ισοφάριση. Χθες έγινε το ίδιο. Από 0-1, η ανατροπή στο σκορ με γκολ του Τσιουρέλη, όχι ένα αλλά δύο. Ειδικά το δεύτερο ήταν με φοβερή άπιαστη γυριστή κεφαλιά. Ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη τη φετινή σεζόν, συνολικά 15η στη Γ' Εθνική σε 33 αγώνες, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως όποτε αντιμετωπίζει τον Θεσπρωτό, ο Πύρασος τον έχει κερδίζει, μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς!

Να προσθέσουμε ότι στο γήπεδο του Ναρθακίου σημαντική ήταν η προσέλευση των ντόπιων φιλάθλων που βοήθησαν τους "κυανόλευκους" και δεν σταμάτησαν με ιαχές, να τους εμψυχώνουν. Οι Αγχιαλίτες έχουν ρεπό στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης και από αύριο Τρίτη θα ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ματς με τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, και πάλι εντός έδρας, την Κυριακή 18/10.

 

Last modified onMonday, 12 October 2015 12:48