noodles volos banner

Μεγάλο διπλό για τον Ρήγα Φεραίο

πηγή athleticlarissa.gr πηγή athleticlarissa.gr

Μεγάλο διπλό για τον Ρήγα Φεραίο. Η ομάδα του Λάκη Μπακάλη βρέθηκε να χάνει, αλλά με γκολ του Γκίκα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και του Γουτούλη στο 80ό λεπτό, έφυγε νικήτρια από τον Τύρναβο και σημείωσε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τον Ρήγα Φεραίο να μπαίνει καλύτερα στο πρώτο εικοσάλεπτο και τους γηπεδούχους να ισορροπούν στη συνέχεια το ματς. Στο 1ο και το 6ο λεπτό, δύο καλά σουτ από Γκίκα και Χατζή έφυγαν άουτ, ενώ στο 19ο ο Λίταινας απείλησε την εστία των "κυανόλευκων" με σουτ λίγο έξω. Το 1-0 έγινε στο 32ο λεπτό με απευθείας φάουλ του Σβερκούλη, ενώ ακολούθησε προσπάθεια του Τασιούλη που πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 45’ ο Κορέττα δεν μπόρεσε να σκοράρει σε φάση τετ-α-τετ, όμως πριν βγει το ημίχρονο, έγινε το 1-1. Στις καθυστερήσεις, από συρτή σέντρα του Σέττου, ο Γκίκα επωφελήθηκε κι από κοντά σκόραρε. Ήταν το πρώτο φετινό τέρμα για το σύλλογο του Βελεστίνου.
Στην επανάληψη, στον αγωνιστικό χώρο υπήρχε ...μόνο ο Ρήγας Φεραίος, που κυριάρχησε πλήρως και δικαίως έφθασε στη νίκη, χάνοντας παράλληλα αρκετές ευκαιρίες. Στο 50ό λεπτό, σουτ του Σέττου απέκρουσε δύσκολα με τα πόδια ο Παπαγιάννης και μετά το κόρνερ του Σπαθή, ο Γκάγκας είχε γυριστή προσπάθεια που εξουδετέρωσε σε νέο κόρνερ ο γκολκίπερ του Τυρνάβου με τα ακροδάχτυλα.
Στο 57’ από παράλληλη σέντρα του Γκίκα, σουτ του Κορέτα δεν βρήκε στόχο, ενώ στο 75' κεφαλιά από τον Σπύρο Γκάγκα για λίγο δεν κατέληξε στην εστία. Τελικά, το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους σημειώθηκε στο 80ό λεπτό. Σέντρα του Γκίκα κόντραρε σε πόδια αμυνομένων και στρώθηκε στον Γουτούλη, ο οποίος πέτυχε το γκολ με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.
Σημαντικό τρίποντο για το σύνολο του Λάκη Μπακάλη, επί δυνατού αντιπάλου και εκτός έδρας, το πρώτο στο πρωτάθλημα που δίνει ψυχολογική ανάταση στους "κυανόλευκους", οι οποίοι την Τετάρτη στην εμβόλιμη αγωνιστική, υποδέχονται τον Φωκικό.

Συνθέσεις:
Τύρναβος: Παπαγιάννης, Παπαϊωάννου, Μπαρούτας, Μητσογιάννης, Καρλιάμπας, Μπαξεβάνος, Κρίτσας (74’ Νούσιας), Σβερκούλης (58’ Τσιρλίδης), Κόκορας (69’ Παπαχρήστος), Λίταινας, Τασιούλης.
Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Σφάκας (74’ Γουτούλης), Χατζής, Σέττος, Κορέτα (72’ Γεωργατζής), Ζενούνι, Γκίκα (86’ Γούτσιος).

 

Διαιτητική τριπλέτα: Μπαϊραμίδης, Παπαδόπουλος, Μπαλιάγκας.

 

Last modified onSunday, 11 October 2015 20:25