noodles volos banner

Με στόχο την τρίτη επιτυχία

Με την ψυχολογία στα ύψη και τον κόσαμο σύμμαχο στο πλευρό των ποδοσφαιριστών για ακόμη μία φορά, η Νίκη Βόλου υποδέχεται σήμερα τον Πιερικό στο γήπεδο της Χάλκης. Η αναμέτρηση είναι για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής, αρχίζει στις 16:00 και μοναδικός στόχος των "κυανόλευκων" να διατηρήσουν το απόλυτο των βαθμών.

Το ξεκίνημα της Νίκης στο πρωτάθλημα ήταν ιδανικό, με δύο νίκες που ήρθαν δύσκολα αλλά ήταν σημαντικές για την ομάδα ώστε να αποκτήσει αυτοπεποίθηση και ψυχολογία. Τρίτο εμπόδιο στην φετινή πορεία για το σύνολο του Λεωνίδα Μπίλη είναι ο Πιερικός, που πήρε ισοπαλία 1-1 στον Τύρναβο και κέρδισε 1-0 τον Φωκικό. Ο τεχνικός της βολιώτικης ομάδας άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Κυπτίου (που κρίθηκε ανέτοιμος), Ταουσιάνη, Νάκα και τους Κοτίτσα, Παπουρτζή, Αραπίτσα, Λάμπρου, Μάντζιο. Επέλεξε 20 παίκτες για τον αγώνα στη Χάλκη που είναι οι: Αναστασίου, Αποστολίδης, Βέργος, Γργηγοριάδης, Ελευθεριάδης, Ευθυμίου, Ιβανίδης, Κανελλόπουλος, Κανταρτζής, Κεμάλι, Κόλα, Κολημήτρας, Κρεββατάς, Μέτσε, Μπαλαράμπε, Ναουμίδης, Παπαδόπουλος, Πασκούλεφ, Σταυράκης, Χολέβας.

Όσον αφορά στον Πιερικό, ο Νίκος Ζαλίκας θα έχει μαζί του 23 ποδοσφαιριστές και θα αποκλείσει πέντε εξ αυτών λίγο πριν τη σέντρα. Στην αποστολή μετέχουν οι: Φιρινίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ανδρεάδης, Ιορδανίδηςς, Κώτσιας, Κωνσταντίνου, Ανδρέου, Καράμπελας, Γεωργίου, Παπαδόπουλος, Τσιώλης, Παπαδόπουλος Δ., Παπαδόπουλος Μ., Κουρούπης, Τροϊρης, Γιαλαμίδης, Δαδάκος, Νταντίνης, Πολυχρονιάδης, Παπατολίκας, Γκεβρέκης, Τσεβάς, Kίτσιος.