noodles volos banner

"Δεν κοιτάμε τον αντίπαλο παρά μόνο τη δική μας ομάδα"

Τον Θεσπρωτό αντιμετωπίζει την Κυριακή ο Πύρασος, στο γήπεδο Ναρθακίου, περίπου δέκα χιλιόμετρα από τα Φάρσαλα, για την 3η αγωνιστική της Γ' Εθνικής, με τους "κυανόλευκους" να έχουν μία νίκη και μία ήττα, ενώ η ομάδα της Ηγουμενίτσας έχει κερδίσει και τα δύο παιχνίδια. Για αυτή την αναμέτρηση και την παρουσία του Πυράσου στη φετινή Γ' Εθνική, μίλησε στο magnesiasports ο Νίκος Κοτζαθανάσης.

Σχετικά με το ματς της Κυριακής, ανέφερε: "Ο Θεσπρωτός ξεκίνησε με δύο νίκες τη σεζόν και παρουσιάζεται δυνατός. Ξέρουμε ότι θα είναι μία από τις ομάδες που αναμένεται να βρεθούν ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Ωστόσο, εμείς δεν κοιτάμε τον αντίπαλο παρά μόνο τη δική μας ομάδα. Έχουμε δώσει τα διαπιστευτήριά μας και ο Πύρασος δεν αποτελεί εύκολο αντίπαλο για καμία ομάδα. Αυτό το κερδίσαμε πέρυσι και φέτος συνεχίζουμε να το υποστηρίζουμε. Παίζουμε σε κάθε αγώνα για τη νίκη όπως έχουμε δείξει, ανεξαρτήτως αντιπάλου ή έδρας".
Για το γεγονός πως το ματς θα γίνει στο Ναρθάκι, ο 21χρονος μέσος σχολίασε: "Σίγουρα το ιδανικό για εμάς είναι να παίζουμε στη Νέα Αγχίαλο. Ωστόσο, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η κατάσταση. Θα παίξουμε στο Ναρθάκι σαν να παίζαμε στο γήπεδό μας. Δεν αλλάζει κάτι για την ομάδα μας".
Τέλος, ερωτηθείς για το ξεκίνημα της σεζόν, επισήμανε: "Ο Πύρασος μπήκε ανανεωμένος τη φετινή σεζόν, αλλά ο βασικός κορμός παικτών που παρέμεινε από πέρυσι, είναι πλέον πιο έμπειρος, ξέρει να διαχειρίζεται καλύτερα τα παιχνίδια. Στην πρεμιέρα δεν μπορέσαμε να έχουμε θετικό αποτέλεσμα, αλλά η νίκη μας στο Καναλάκι ήταν σημαντική. Δεν θα περάσουν πολλές ομάδες από εκεί. Το πρωτάθλημα θα είναι αμφίρροπο. Δείτε τα αποτελέσματα μέχρι στιγμής. Σε 16 αγώνες, έχουμε 10 νίκες με ένα γκολ διαγορά, τέσσερις ισοπαλίες και μόνο δύο νίκες με 2-0. Όλα τα ματς είναι κλειστά στο σκορ. Οι διαφορές είναι μικρές. Υπάρχουν ομάδες που θα ξεχωρίσουν στην πρώτη τετράδα διεκδικώντας την άνοδο, αλλά οι υπόλοιπες είναι ισοδύναμες. Ο τελευταίος θα μπορεί φέτος να κερδίσει τον πρώτο. Είναι δύσκολη σεζόν, αλλά πιστεύω πολύ στη δουλειά που κάνουμε, μπορούμε να πετύχουμε το στόχο της παραμονής".