noodles volos banner

Με 18άδα στο Καναλάκι

Χωρίς τον Χρήστο Δαμάσκο ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρεί εδώ και δέκα ημέρες, ανακοινώθηκε η αποστολή του Πυράσου για τον κυριακάτικο αγώνα στο Καναλάκι κόντρα στον νεοφώτιστο Αχέροντα. Κανονικά οι Μπόρας και Αναστασίου που είχαν φύγει τραυματίες από το ματς της πρεμιέρας. Η αποστολή θα αναχωρήσει αύριο το πρωί με ενδιάμεση στάση στα Γιάννενα για φαγητό και ξεκούραση.
Στις επιλογές για Στέφανο Ξηροφώτο και Στέλιο Αρσένο είναι οι παρακάτω 18 ποδοσφαιριστές: Αλέξανδρος Αναστασίου, Κώστας Βαγγελάκος, Ντάριο Βαν ντε Γουίχε, Αρκάδιος Δημητριάδης, Θανάσης Καρακώστας, Κώστας Καραλόπουλος, Γιάννης Καψιώτης, Παναγιώτης Κοντοβάς, Νίκος Κοτζαθανάσης, Βίκτωρας Κουρτέλης, Φάνης Μαλακασιώτης, Θανάσης Μπόρας, Χρήστος Πλασταράς, Σταύρος Σαμαράς, Δημήτρης Στεφανής, Κώστας Τσιουρέλης, Σπύρος Χαλάτσης, Σωτήρης Χατζητρακόσιας.

Δύο απουσίες για τον Αχέροντα
Χωρίς τους τραυματίες Βασίλη Μάρκο και Δημήτρη Παππά θα παραταχθεί ο ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στην αναμέτρηση κόντρα στον Πύρασο. Ο πρώτος υπέστη θλάση στο ματς της 1ης αγωνιστικής στην Τσαριτσάνη. Έτσι, δεν υπολογίζονται από τον προπονητή Νίκο Βέκιο.

Last modified onSaturday, 03 October 2015 11:15